Angelica Lagergren

Vill så gärna berätta mer för er…

Jag vill så gärna skriva ingående om bröllopet. Hur det kändes på morgonen när vi skulle gifta oss. Hur det var att tassa upp klockan sex, tidigt, tidigt…och ställa mig i duschen och veta att idag blir jag hans fru. Den känslan. Sekunderna innan vi gick in i kyrkan när hjärtat bultade så hårt att jag är säker på att alla kunde höra just mitt hjärta. Om hur Stefan tog min hand och bestämt klev in genom kyrkans stora portar.

Jag vill så gärna skriva för er om sångerna av Molly Sandén i kyrkan som fick mig att gråta, om godiset jag lagt i tärnornas buketter om de skulle bli trötta och svimma framme vid altaret. Jag vill skriva ner allt det fina som alla sa under middagen och vilka som stannande längst på dansgolvet. Jag vill berätta för er hur det kändes att vakna morgonen efter bröllopet och titta in i hans ögon och veta att nu är det han och jag. Min lilla Munchkin och jag, tills döden skiljer oss åt.

Men jag väntar. Jag vill berätta allt för er, men jag vill göra det med massa bilder. Och vi väntar med spänning på att få se alla bröllopsbilder från fina Silversaga. Så länge får ni se några bilder hon lagt upp i sin blogg. Och så fort vi får de andra bilderna kommer ni få se och veta allt. Jag lovar. Precis allt. För jag längtar efter att dela med mig. Jag har så många tips som jag vill att ni andra ska få ta del av.

/Angelica

Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Herr och Fru Lagergren

      Hej! De kommer från http://www.jenjenhouse.com, men tyvärr kan jag inte rekommendera dig att beställa därifrån. ALLA klänningarna kom i fel storlekar trots att vi hade mätt noga… Så det blev en dyr historia hos olika skräddare för att få de perfekta. Kram Angelica