Angelica Lagergren

Redo för snorkling

Kära GUD. Låt mig slippa bli uppäten av en haj när jag är på Maldiverna. Jag har lånat simfötter, cyklop och en snorkel… Så jag ska ju ge mig ut på djupa vatten. Vi var på ett fantastiskt bröllop i helgen och satt bredvid ett trevligt par som berättade att de simmade nära ett gäng hajar när de var på Maldiverna. ”Jättecoolt” enligt paret. ”Jätteläskigt” enligt mig. Jag vill gärna se delfiner, färgglada fiskar, krabbor, härliga koraller men inte hajar… Jag vet på riktigt inte hur jag ska bete mig om jag stöter på en haj ute i vattnet.

Kanske bara säga: Haj, haj!

Och sen stillsamt simma in mot land. Eller? Hur gör man? Är man helt stilla? Håller tummarna för att man inte får mens prick där och då, så hajen får vittring av blod? Hur ofta blir folk uppätna av hajar? Herregud, kommer jag ens våga bada? Jo. Det är klart att jag kommer göra det. Helt ärligt tycker jag att det är rätt spännande med hajar… Jag gillar ju när det händer saker och man ”hajar” till. Höhö.

/Angelica

bild(1)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. EllinorO

    Hajar och Malar( flygfän) det är mina största rädslor i livet. Jag springer ur rummet när en av de där djävlarna kommer inflygande och jag tror jag skulle bli som Jesus och springa på vattnet om jag stötte på en haj.

    Haj så läskigt.

    Såg ett program på discovery om hajar och där berättade de att om hajar öppnar munnen så är de INTE på bra humör det ser ut som de tuggar eller åker med den uppe då är det nog idé att inte vara där. Men har de munnen stängd kan man nog eh ”vara ” lite lugnare.

    Haje bra!