Recension En nypa socker Varning för en nypa socker – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Recension En nypa socker Varning för en nypa socker

Jag vill varna för företaget En nypa socker i Stockholm. Om du ska gifta dig, ha fest eller ha barnkalas, anlita aldrig någonsin En nypa socker.

Jag kommer att skriva ett mer utförligt inlägg om det här företaget, En nypa socker, som har behandlat oss så sjukt oprofessionellt.

Vi beställde alltså en tårta från En nypa socker till vår bröllopsdag, men fick inte alls det vi hade beställt. Vi fick både fel smak och fel dekorationer på vår bröllopstårta. Trots det vill En nypa socker att vi ska betala fullt pris. Fullt pris för en tårta som inte alls var det vi beställde.

När vi varit i kontakt med En nypa socker i efterhand bemöter de oss otroligt otrevligt och oprofessionellt. När vi var där på möte efter bröllopet sprang ägaren Sandra från En nypa socker därifrån och skrek: “Jag har viktigare saker för mig”.

Så tills jag formulerat ett mer detaljerat inlägg om hela vår historik med En nypa socker vill jag bara varna alla som funderar på att anlita En nypa socker – gör det inte! Vi har nu förstått att vi inte är de enda som hamnat i bråk med Sandra och co på En nypa socker. Genom vänner, bekanta och forum har vi förstått att det är ganska vanligt att man inte får den tårtan man blivit lovad via en offert, när man anlitar En nypa socker.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Camilla

  Var precis i kontakt med dem. Aldrig blivit så oförskämt bemött i hela mitt liv. Hade jag orkat hade jag anmält dem för ärokränkning också. Hört flera seriösa konditorier nu med som berättat att de inte vet vad de håller på med heller. Finns många duktiga – undvik!

  /Camilla

  1. Angelica Lagergren
   Herr och Fru Lagergren

   🙁 fy tusan alltså! Jag tycker att det är så tråkigt att fler ska behöva råka ut tråkigheter med En nypa socker. 🙁 Kram A

 2. O.

  Det här var verkligen jääättelänge sen, men du skrev aldrig ett utförligare inlägg om det väl? Hittar inget iaf.

  Funderar lite på tårtor till ett tillfälle och blir lite fundersam, nu när jag ser detta fina beröm här:

  http://paulas.me/basta-tartmakaren-i-stan/

  Äh, skippar nog dem ändå.

  Har ett par andra alternativ.

  Men vore ändå kul om du orkar utveckla kritiken (som jag också sett hos flera) eller har ett inlägg om det som jag inte hittar.

  Kram & tack på förhand!

  1. Angelica Lagergren
   Herr och Fru Lagergren

   Hej!
   Jag skrev aldrig mer för att det blev en så känslig situation där det skulle bli rättegång. Vi förlikade tillslut för att få ett slut på allt bråk. Jag skulle absolut inte rekommendera En nypa socker som du kanske förstår. De gav oss fel tårta på vår bröllopsdag och krävde trots det full betalning. De skrek åt oss när vi var där och försökte prata om vad som gått fel. Otroligt otrevliga! Jag vet flera (bland annat vänner) som råkat ut för liknande saker med en nypa socker. Har du alternativa företag att anlita skulle jag aldrig i livet använda mig av en nypa socker. Jag skulle hellre baka själv faktiskt, trots att det inte skulle bli lika fint som det ser ut i deras blogg. De ser duktiga ut på bild, i verkligheten är de riktigt dåliga! Kram Angelica

 3. Annette

  Hej!

  Jag vill också VARNA för En nypa socker.

  Vi beställde vår bröllopstårta från En nypa socker. Vi beställde och betalade för leverans till vår festarrangör vilket gick bra att göra. MEN tre dagar före bröllopet hör de av sig och säger att de inte levererar till vår festarrangör pga tidigare samarbetsproblem. De påtalar flera gånger också att vi fått fel prisuppgift från dem och därmed också betalat för lite i leveransavgift. Vi ber dem att åtminstone leverera tårtan hem till oss. De kan de göra men vill fortfarande ha mer betalt!!! Vi betalar inte mer ön det som står i vårt avtal och de levererar tårtan hem till oss. Men UTAN KARTONG. Jag frågar hur de tänkt att jag skall frakta tårtan vidare, killen som levererar tårtan flinar och säger att jag kan lägga den i baksätet som den är. Situationen är helt absurd. Jag talar om för honom att jag tänker maila Sandra och tala om för henne hur dåligt jag tycker att de har behandlat förskottsbetalande kunder. Han stormar ut och skriker till mig att det är det sista jag har hört från dem i allafall. Mycket oproffsigt, obehagligt och barnsligt beteende. Jag skulle inte rekommendera min värsta fiende att köpa någonting därifrån. Tårtan var jättefin, men tyvärr torr och inte alls samma smak som den vi beställde.

 4. Thérèse

  Usch så tråkig attityd från deras sida!

  Ni verkar ha överlevt och haft ett fantastiskt bröllop ändå, men det är ju inte det man förväntar sig!

 5. Elle

  Hej!

  Jag har anlitat En nypa socker till min dotters dop & vårt bröllop. När doptårtan skulle hämtas fick vi veta att dom tagit fel på datum, och alltså inte gjort vår tårta. Men dom löste det faktiskt och kom ut med en tårta där vi befann oss.

  Därför ville jag verkligen bekräfta att allt var i ordning inför bröllopet, genom att kontakta dem igen några veckor innan. Det var stört omöjligt att få fatt på någon, men ihärdig som jag är gav jag inte upp. Då framkom det att skulle jag betala ytterliggare 400kr, minst sagt virrigt.

  Denna gång var tårtan klar, men fyllningen var inte som utlovat. Jag hade överseende med detta, för att tårtan var god ändå. Men det känns som att de har vuxit alldeles för fort, de hinner liksom inte med. Synd för det är alltid roligt med unga kvinnliga företagare, men dom borde se till att hinna med de uppdrag dom åtar sig.

  1. Angelica Lagergren
   Herr och Fru Lagergren

   Hej,
   Jag håller verkligen med dig om att det är roligt med unga, kvinnliga företagare. Absolut! Tråkigt att du också stött på problem med En nypa socker. Jag tycker att det är helt okej att göra fel, till och med på någons bröllopsdag. Men då måste man som företag kunna be om ursäkt och bete sig som vuxna människor. Inte skrika och gapa som de gjorde när vi var där på möte. Det är verkligen mänskligt att begå misstag. Så tråkigt att de förstör för så många som tror så gott om det här företaget. Tack för att du delade med dig!