Angelica Lagergren

Jag vill måla

Ett tag målade jag väldigt mycket och ofta. Sen sa det bara stopp. Jag hittade ingen inspiration. Men nu är jag så sugen på att måla igen… Måste handla några canvasdukar så att jag kan måla när jag kommer hem från bröllopsresan.

Igår var jag och min man på bio och såg ”Snabba cash – livet deluxe”. Så jäkla spännande film! Det kändes som att mitt hjärta skulle poppa sönder hela min bröstkorg. Jag vill se den igen! Väldigt bra, men sjukt mycket blod… Hur som helst är det verkligen en film jag vill tipsa dig om att gå och se.

Torsdag idag! Jag jobbar på…skriver, skriver, skriver. Första veckan efter semestern har gått väldigt fort. När vi åker till Maldiverna vill jag gärna att tiden står helt stilla i två veckor. Där är planen att jag ska sova, sola och läsa! Jag älskar att läsa böcker men läser faktiskt bara när jag har semester. Jag somnar alltid på kvällen om jag börjar läsa. Ser fram emot att läsa minst tre böcker. Om du har tips på nån riktigt, riktigt sorglig/hemsk/vidrig bok får du gärna tipsa. Jag älskar sorgliga böcker. Den sorgligaste jag läst är ”En sorts kärlek”. Så sorglig, men så fin!

/Angelica

penslar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caro

    Om du vill ha en sorglig bok måste du läsa ”jag älskar dig inte” av Christina Stielli. Du kommer hulkgråta dig genom boken. Bland det bästa jag läst. Dom andra som nämns ovan har jag läst nästan alla av, också väldigt bra tips!

    Så himla fint att läsa om och se bilder från bröllopet! Ni ser magiska ut! Kramar

  2. Sofia

    Morgon i Jenin, har själv inte läst hela, har nog bara läst runt 150 sidor än, men den är så sorglig, men väldigt, väldigt bra. En av de mest läsvärda böckerna jag läst. Och då har jag läst en hel del, haha! 🙂 Vill du ha en bra bok så är den ett tips!

  3. Emma

    Hej Angelica! Och grattis till bröllopet! Livet efter dig är lite sorglig och bra! Rekommenderas! Jag har en fråga, du är ju sjukt snygg kvinna! Hur gör du? Vad gör du för att hålla vikten? Tips trix och inspiration mottages tacksamt från en som inser att semestern tagit ut sin rätt och att. Ett antal pluskilon nu smugit sig på 🙁 jag är verkligen i behov och du ger en verkligen inspiration! Förlåt vet att detta är en bröllops blogg men är smått desperat! 🙂

  4. Camilla

    Beror på lite vad du menar mer sorgligt. En bok som heter ”Skadad” är jäkligt bra. Handlar om en liten flicka som åker från fosterhem till fosterhem och. Annars vet jag inte, kan du kan göra ett inlägg och tipsa om någon bra bok? 🙂

    1. Herr och Fru Lagergren

      Den ska jag läsa om! Jo, men jag vill att det ska kännas lite när jag läser. Vill bli berörd. Jag har läst en del spännande böcker på sista tiden så vill inte läsa en till deckare. När man är på solsemester och allt är härligt kan man liksom ta in sorgliga historier bättre. Svårt att förklara! 🙂