Drömmen om ett… – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Annons

Drömmen om ett…

…körkort! Förhoppningsvis är det inte så långt borta. Jag känner mig trygg när jag kör, nu ska jag “bara” nöta teori. Ska ta med mig boken på vår bröllopsresa. Får varva drinkar och sol med plugg. Jag ska ta mig tusan klara det! Nån som har några bra inlärningstips? Tycker teorin är så trist.

/Angelica

20130827-215135.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Ladda ner teoriappar i telefonen, jag satt med dom & nötte så fort jag satt på bussen eller hade en tråkig stund över. Sen är det att läsa boken, läsa läsa lääsa fastän den är SVINTRÅKIG!

  2. Sofia

    Något som hjälpte mig med teorin var att svara på datorns frågor, och kolla vad jag kunde/inte kunde. Det jag inte kunde sammanfattade jag på några a4 och sedan pluggade jag mest på det. Onödigt att läsa boken några miljarder gånger, då det är mycket utfyllnadstext, samt saker man redan kan tyckte jag, så det fungerade bäst för mig! 🙂

    Ett annat tips är kanske att försöka sätta dig in i situationer och fundera ut, hur ska jag göra här? Och sedan skriva ned det du kommer ihåg och sedan läsa dig till resten i boken? Blir kanske mycket olika situationer då dock, så att det bara rör ihop sig, haha? 🙂 Lycka till!

Annons