Angelica Lagergren

Älskar min vigselring

Jag är så lycklig över att just den här vigselringen blev min. Jag kände direkt när jag hade möte med guldsmeden, Josefin Cummings, att ringen skulle bli något alldeles speciellt. Men att det skulle kännas såhär att ha den på sig hade jag ingen aning om. Josefin utgick från min förlovningsring (som är från Hallbergs guld) när hon gjorde vigselringen. Så att de skulle få samma höjd och passform. Den sitter peeerfekt tillsammans med förlovningsringen.

Jag kan inte sluta titta på den! Jag älskar den så mycket. Nästan lika mycket som jag älskar min man, hehe.

Jag är väldigt nöjd med mina naglar också som Emelie på MLI Clinic gjorde veckan innan bröllopet. Fingrarna blir så mycket finare med lite längre naglar. Annars har jag aldrig långa naglar, de bara skivar sig och går av om jag ens försöker skaffa lite längd… Det här med långa naglar är nog något jag kan vänja mig vid… (Sorry Stefan, det blir dyrt i längden med mina nya vanor). Jag ska boka in en tid efter bröllopsresan och fylla på naglarna.

/Angelica

bild(1)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Herr och Fru Lagergren

      Heej! Den kostade 34.500kr. Men priset beror ju på hur många och hur stora (och vilken kvalitet) diamanter man vill ha. Kram Angelica