Angelica Lagergren

Det finns en del negativa saker med bröllop…

Vi har stött på ganska många problem på vägen till vårt drömbröllop. Vi skämtade lite förra veckan och sa ”Haha, tänk om vår DJ inte kommer och spelar på bröllopet…”. Men alltså vi hade ett sånt bra möte med honom innan sommaren, jag kände liksom inte några som helst tvivel.

Jag borde ha anat ugglor i mossen när han inte svarade på vårt mail för tre veckor sen. Nu har vi försökt nå honom i två veckor. Vi har ringt, smsat, mailat och skrivit till honom på instagram. Han har helt gått under jorden! Helt, helt sjukt! Vi är liksom inne i slutfasen nu, där jag tycker att det är extremt viktigt att stämma av allt med alla våra leverantörer. Och det är många! Många kockar i den här soppan. Och det är tyvärr många kockar som droppat av längst vägen.

Det här har inneburit extremt mycket extrajobb för oss, men också väldigt många besvikelser. Hur fan tänker folk? Det är liksom inte OKEJ att bete sig som vissa har gjort inför vårt bröllop. Många tårar har runnit nerför mina kinder. Men nu när vi inte fått tag på vår DJ har jag bara skakat på huvudet. Det är liksom inte sant. Han kan inte också strula. Men jo, vi får inte tag på honom. Vi har nu bokat en annan DJ i sista stund. TUR att det gick att få tag på med en veckas varsel.

Om vi hade bloggat om allt som strulat så hade den här bloggen varit alldeles för negativ. Och det vill inte jag. Jag vill att den ska vara fylld av inspiration och kärlek. Inte ilska, frustration och besvikelser.

/Angelica

2e07914085dea2dbd3ed6d27999485d9

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bello

    Alltså, jag har inte kommenterat innan men jag sympatiserar verkligen, det låter sjukt jobbigt! Så sjukt dålig stil, så mycket stress. Men tänk såhär: Hellre att ni märker att han är oprofessionell nu än under själva bröllopet! Vad besviken man skulle bli om ens DJ inte dök upp i tid, var slarvig och oengagerad, och spelade helt andra låtar än de man kommit överens om. Ni kanske kom lindrigt undan trots allt.

    1. Herr och Fru Lagergren

      Ja, det har du verkligen rätt i. Det tråkiga är att han kändes som en seriös person… Men men. Som du skriver, mkt bättre att det hände nu!