Angelica Lagergren

Det blir inga pioner!

Nu måste jag tänka om helt. Det blir inga pioner, som det var tänkt på den stora dagen. Jag ska ha möte med floristen nu på lunchen och prata och bestämma helt nya blommor. Sitter här vid datorn på jobbet, lite lätt rödflammig av stress och försöker andas lugnt. Upprepar mantrat ”Det är inte det viktigaste att det blir rätt blommor.”

Men när så mycket skiter sig… ja, då är det svårt. Ska man inte få någonting som man hade tänkt från början? Det verkar inte så. Det mesta har faktiskt blivit fel eller struligt.

Jag är i och för sig övertygad om att det kommer att bli en superfin bukett i alla fall, även om det inte blir pioner.

Återkommer efter mötet!

/Angelica

bild

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Thérèse

    Pioner blommar ju egentligen bara i juni-juli, men det är ju tråkigt när man ställt in sig på en sak och inte kan få det… Men. Austinrosor är ju otroligt vackra. Kanske något att kika på?

  2. Herr och Fru Lagergren

    Najj, det går inte. OCH de skulle ha kostat 100 kr styck. Vi ska ha 110 st… Så nej, det kändes orimligt! 🙂 Men det kommer bli asbra iaf. Till och med bättre än pioner och det trodde jag aldrig att jag skulle säga. 🙂 PUSS längtar tills vi ses på lördag!

  3. Malin

    Tess hade pioner i sin bukett i lördags, är det så tight blomningstid alltså? Sjukt ju! Men det kommer bli asfint ändå är jag helt säker på!! Puss