Angelica Lagergren

Min bästa vän.

Jag ger er en bild till från möhippan som var i lördags som avslutades med rumpskak på Berns. Så sjukt att det var just Berns de bokat in. Där ska vi äta middag kvällen innan bröllopet, och sova över alla tärnor och marschalkar. Jag och Stefan kommer även sova där på bröllopsnatten och faktiskt ytterligare en natt efter brunchen på söndagen.

Här är jag och min bästa vän, Maria. Eller jag kallar henne mest för Ormis. Jag har de mest konstiga smeknamnen på mina nära och kära. Haha. Men så är det! Alltså, som jag älskar den här människan. Jag skulle göra allt för henne, och jag vet att hon skulle göra allt för mig. Jag litar på henne mer än jag någonsin litat på en vän. Hon är en vän för resten av mitt liv.

Nu smsade hon precis att hon kan följa med mig till Ida Sjöstedt på fredag när jag ska hämta min bröllopsklänning. Hämta liksom! Gud, den ska bli min nu! Den har mest känts som en dröm, en fin klänning som jag får testa att ha på mig då och då. Men den är liksom min. Helt overkligt känns det. Och att min maid of honor ska följa med när jag testar den för sista gången innan bröllopet känns… fantastiskt! Mamma ska också följa med. Älskade, lilla mamma.

/Angelica

bild(1)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.