Angelica Lagergren

Att stanna kvar i kärleksbubblan!

Jag har varit i den här bröllopsbubblan så länge jag kan minnas nu. Jag vill liksom inte att det ska vara över. Jag vill dra ut på det. Jag vill att bröllopsdagen ska vara dubbelt så lång som en vanlig dag. Vi bestämde ganska tidigt att vi ville fira vår kärlek i tre dagar, men inte med alla gäster, det var omöjligt tyvärr.

Så på fredagen kommer vi i brudföljet att äta middag på Berns, innan vi alla hoppar i säng på olika hotellrum på Berns. På lördagen är dagen D, med våra 75 gäster med vigsel, middag och fest. På söndagen bjuder vi in alla gäster till en brunch på Tyresö slott, där vi även tänkte ha paketöppning. Men… Nu när det närmar sig känner jag att det inte räcker. Jag och Stefan har semester en vecka efter bröllopet, och eftersom vi åker på bröllopsresa i september vill jag förlänga kärleksfesten redan nu.

Idag bokade vi en till natt på Berns, så vi kommer sova där från fredag till måndag. Vi tänker att vi åker dit efter brunchen på söndagen, äter en mysig middag och sen en lång frukost på måndagen. Efter lunch har vi bokat en SPA-dag på Sturebadet. Så underbart! Vi ska dricka champagne, få massage och bada. Jag kan inte tänka mig något bättre. En perfekt avslutning på en kärleksfull helg!

/Angelica

NEW Karusell_3 Sturebadet Karusell_2 DSC3109 NEW sturebadet-1

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.