Angelica Lagergren

Drömklänningen är min

Nu har jag klänningen från Mayla hemma i garderoben. Den är så vacker. Så skön! Min kroppsform är dock väldigt svår att hitta kläder till. Jag har små axlar och en bred och putig rumpa. Och är liksom bred över höfterna. Så den här klänningen är liiite för stor uppe och liiite för liten nere. Men jag tänker att jag löser putrumpan och låren/höfterna med ett par spanx. Nu stramar den lite, i och för sig snyggt att man ser rumpan… Men jag vill inte oroa mig över att den ska spräckas. Mihi!

Livet känns faaantastiskt idag! Det är fredag, Josefin och Sandra kommer hem till mig på middag och grillar. Dessutom ringer en av världens största artister upp mig i eftermiddag för en intervju. Så spännande! Nu blir det kaffe och jobb, jobb, jobb. Hörs lite senare friends!

/Angelica

bild bilden

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Miia

    Hej!

    Hittade din blogg som jag nu börjat följa då du skriver mkt om ditt kommande bröllop! Gifte mig själv i lördags och är fortfarande i en bröllopsbubbla och besatt av allt som har med bröllop att göra.

    Såg detta inlägg med din fantastiska klänning från mayla! Blev själv otroligt sugen på att beställa en egen men tänkte då fråga dig om hur den är i storleken? Stor? Liten?

    Är själv vanligtvis en gränsare mellan xs-s /34-36. (1.54m & 50kg)

    Vilken storlek tog du?

    Stort lycka till med erat kommande bröllop & njut av dagen för den går väldigt fort! 🙂