Angelica Lagergren

Bordsplacering

Det är inte helt lätt med bordsplacering till bröllopet. Det är klurigt att veta var alla ska sitta… Kommer de ha roligt? Har de här människorna något gemensamt? (förutom att alla känner oss såklart) Kommer det bli stelt? Kommer det bli gapigt? Kommer det vara helt tyst? Kommer någon bli sur och vilja byta plats? Så många frågor… Vi klippte ut små pappersbitar och lekte att de var borden. Min syster tycker att vi ska bygga upp bord och stolar i miniatyr till bröllopet. Jag tycker att det verkar… tidskrävande och svårt. Vad ska de byggas av? Vilken är den roligaste/smartaste/snyggaste lösningen på bordsplaceringskarta ni sett? Tipsa gärna här i kommentarsfältet!

Jag vill inte att folk ska sitta och tycka att de fått en dålig plats… Och vissa kan man bara inte sära på… Ahh! Men jag tror att vi fått till en superbra placering nu. Det känns bra i magen. Om någon blir sjuk eller får förhinder får vi lösa det då.

38 dagar kvar nu. Tiden flyger iväg, jag vet att jag sagt det innan, men den gör verkligen det. Jag tror faktiskt aldrig att tiden gått så fort som nu. Igår sov jag nästan hela dagen, helt däckad efter mitt besök hos tandläkaren som brände bort mitt tandkött vid min visdomstand. Förhoppningsvis kommer den växa nu och kunna dras ut, för som den sitter nu krävs det typ att jag sövs för att den ska tas bort. Det får bli ett projekt i höst…

/Angelica

bild(3)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Vi satte alla våra 112 gäster i sina gäng. Vi splittrade inga par och satte folk tillsammans med folk som de känner gillar och har roligt med. Våra vänner tackade oss för det perfekta bordsplaceringen och alla släktingar säger att det var så roligt att få vara tillsammans i stället för det traditionella då man blandar folk! Världens roligaste fest!!

    Lycka till

  2. Cecilia

    På alla böllop jag har varit på har man satt bordsplaceringen utefter personer som känner varandra. Då slipper det bli pinsamma tystnader, stelt och obekvämt. Jag avskyr att bli placerad vid personer jag inte känner, är inte alls bekväm med det.

    1. Herr och Fru Lagergren

      Nej! Jag håller med. Oftast är man ju lite nervös som det är… Då är det skönt att ha nån man känner nära!

  3. Malin

    Jag tycker den bästa bordsplaceringen jag varit med om var när man faktiskt fick sitta med sin respektive nära sig. Då är man trygg och känner sig svspänd, har garanterat någon att prata med men kan fortfarande socialisera sig med andra kanske nya bekantskaper vid bordet. Tror vi pratat om det förut, att det inte behöver vara en bordsplacering gjord för att få nya vänner. Hoppas du slipper lida mer av visdomdstanden nu! Puss o kram <3

    1. Herr och Fru Lagergren

      <3 Tack! Ja, jag håller med. Om man vill lära känna nya kan man göra det på festen. Hihi.