Angelica Lagergren

Bästa helgen!

Vi har haft den bästa helgen på länge. I fredags var jag och min tvilling hemma hos Helena och träffade hennes nyfödda lilla bebis. Två veckor har han hunnit bli. Så mysigt med en liten bebis! Jag och Jessica slogs om vem som skulle hålla i honom, ingen ville liksom släppa taget…

bild(9)
bild(2)
På lördagen hämtade vi upp vår bästa vän Andy för att åka till Tyresö slott och provduka och mäta stolar, till bröllopsmiddagen. Vi jagade stolsöverdrag och nu tror vi att vi hittat några som skulle vara perfekta. Håll en tumme! Vi var även inne i kyrkan för att räkna hur många blommor vi ska ta med oss som dekorationer. När vi hade mätt och fixat klart inne på slottet och i kyrkan tog vi med oss picknick och gick ner till vattnet nedanför slottet och åt, badade och solade. En helt underbar dag! Jag får alltid lika mycket fjärilar i magen när vi svänger in mot kyrkan och slottet… Nu är det bara 40 dagar kvar….
bild(8) bild(7)

När vi badat klart åkte vi hem, tände grillen och njöt av oxfilé, sallad, pommes och lemonad. Jag är så sugen på rödvin, men det penicillinet jag äter för min sjuka visdomstand tillåter inte alkohol. Inte ens ett glas. Så det blev bröllopslemonad, sjukt gott det också!

bild(4) bild(6) bild(5)

bild(4)

Andy sov kvar hos oss, så vi åt en megastor och god frukost på söndagen. Solade lite på baksidan och sen packade vi ihop badkläderna och åkte till Jonas och Malin i Täby. De har en pool i området där de bor, så vi badade där. Deras dotter Ella är jordens gulligaste, jag älskar att leka med henne. Hon är så påhittig, givmild och söt. Efter massa sol och bad tändes grillen tändes återigen och vi åt kyckling. Mums! Nu känner jag mig utvilad, nöjd och redo för en ny vecka. Tack för att ni finns älskade vänner, ni ger mig så mycket kärlek. Älskar er!

/Angelica

bild(10)

bild(2) bild(1)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.