Angelica Lagergren

Möten, planering och planeringsmöten.

Idag är det bara 46 dagar kvar. Alltså fjuttiga 46 dagar till vi verkligen är man och fru med varandra. Tiden verkligen bara flyger fram. De stora ramarna för bröllopet är ju planerat och spikat men ju närmare vi kommer desto mer småsaker dyker det upp. Eller ja dyker upp och dyker upp, Angelica har ju haft stenkoll på allt det här redan och var väl medveten om alla dessa detaljfrågor innan jag blev det. Jag börjar förstå hennes; ”Det är så mycket kvar att göra och så lite tid” kommentarer mer och mer där mitt svar har varit; ”Ja men det är ju mer än sex månader kvar”. Men vips! Nu sitter vi här 46 freekin dagar kvar.

Frågorna är ju rätt simpla att delegera bara vi får svar på dem som, vem sätter upp alla blommor i kyrkan? Vem tar hand om vigselbeviset efter vigseln? När ska vi lämna champagnen? Vem håller den kyld? Med mera, med mera.  Så nu har vi en rad möten inbokade den kommande veckan med präst, Tyresö slott och våra toastmaster och toastmadame för att få bukt med alla dessa små med ack så viktiga detaljer så att vi slipper göra allting eller iaf veta om vi eller någon annan ordnar vissa saker.

Jag tror allt skulle ha gått mycket lättare om vi hade haft en bröllopskordinator som hjälpt oss längs vägen, men å andra sidan så är både jag och Angelica alldeles förstora kontrollfreaks för att släppa även på de små detaljerna. Så om man planerar att ha ett möte, har man då haft ett planeringsmöte alldeles själv?

 / Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.