Tyresö slott – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Tyresö slott

Det känns så otroligt bra att jag och Stefan ska gifta oss ute på Tyresö slott. Jag får en miljon fjärilar i magen varje gång vi åker dit på möte. När vi var där förra veckan tog jag massa bilder på miljöer där vi kan plåta bröllopsbilderna. Det finns många fina ställen att välja mellan. Jag tänkte att det vore fint med en bild där jag springer med klänningen mellan några träd som finns… Stefan försökte fota det, det blev kanske inte riktigt som jag tänkt mig, men ganska fint i alla fall. Man får en liten bild av hur jag tänker i alla fall.

Finns det några bilder vi inte får missa att ta? Jag är allergisk mot “hej här kikar vi fram bakom ett träd”-bilder. Eller platta studiobilder på bröllopsdagen… Alla tycker vi om olika typer av bilder, men det är inte min grej.

Vi har ju jordens bästa fotograf som ska vara med oss hela dagen. Fina Jessica Silversaga ska plåta oss, det och att vi ska vara på Tyresö slott känns som en dröm!

/Angelica

bild(3)bild(4)

bild(10)bild(11)bild(7)bild(6)bild(8)bild(5)

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.