Söndag hos blivande familjen Lagergren – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Söndag hos blivande familjen Lagergren

Eller ja, det är bara jag som är hemma, Angelica stannade kvar i stan hos sin tvilling. Vi hade igår middag hos vår “Maid of honor” och inflytningsfest hos Jessica. Jag gick direkt ut i garaget och rullade ut konstgräset till min golfsimulator som kom med UPS i veckan. Sen blev det en 18-hålsrunda som stannade på 96 slag.
20130127-165646.jpg
Väl inne i huset så kände jag att det var dags att börja jobba på bröllopsformen.
Tre varv med:
10 burpes
6 chinups
20 situps med 5kg vikt

Nu ligger jag i soffan innan det blir till att laga söndagsmiddag.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.