Angelica Lagergren

Bröllopsmässa

Igår var vi på Bröllopsmässan i Nacka. Jag älskade inte det tyvärr. Det var massor av folk (såklart!) och det är helt enkelt inte riktigt min grej. Jag tror att det är perfekt för par som fortfarande har en del kvar att planera, för det var väldigt många utställare på plats. Men det vi ville få inspiration till var bröllopstårtor och blomsterarrangemang. Fanns nästan ingenting sånt.
Men vi mötte upp Tess och Björn som också ska gifta sig i sommar, så det var väldigt trevligt. Jag träffade även Anna som är en gammal jobbarkompis, som nu jobbar på Allt om bröllop som höll i mässan. Det var kul! Hon fick mig att ställa upp i Allt om bröllops omslagstävling, haha. Så nu är det bara hålla tummarna för att det är jag som vinner! ; -)
/Angelica

20130127-180058.jpg

20130127-180112.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.