Angelica Lagergren

Maison Lenique

20130111-134115.jpg

20130111-134254.jpg
Julen för tre år sedan så fick jag och Angelica våra första gemensamma julklappar. Dels en nybörjarkurs i franska på Folkuniversitetet, men även ett års delägarskap på en vingård nere i Champagne. Vi har sedan dess kallat den, lite drömmande, ”vår champagnegård”.
I somras gjorde vi en bilsemester ner dit, dels för att besöka gården och se hur vår champagne tillverkades, men även för att plocka hem några flaskor. Eller, 48st närmare bestämt som skall serveras på bröllopet.

Vi har tjuvsmakat en flaska eller två och det blir ju en helt annan sak att dricka något där man sett och stått i vindruvsfälten, sett flaskorna ligga på lagring i de kalla underjordsgångarna med kalkstens väggar, lätt fuktiga och aldrig över 12grader varma.

20130111-134407.jpg

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.