Helgen på Tyresö slott. – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Helgen på Tyresö slott.

I lördags var jag, Stefan, min tvilling och världens bästa Acko (min låtsaspappa) ute på Tyresö slott på julbord. Jag får fjärilar i magen varje gång jag är där. Det är så vackert där! Hade kunnat tänka mig att gifta mig på stört i lördags, de var helt magiskt med all snö.

Nu är det här året snart slut och jag ser så mycket fram emot 2013, som jag hoppas kommer bli bättre än 2012. Det är jag i och för sig övertygad om att det kommer att bli. 2012 har varit bra, men jag har haft en del personliga problem, men nu har allt löst sig (dock har jag inte kört upp än, det tar jag tar i 2013). Men 2013 kommer bli det bästa året någonsin, det är jag övertygad om.

/Angelica

Det var så mycket snö utanför slottet!

Här är kyrkan vi ska gifta oss i. Ljuset i lördags var fantastiskt. Solnedgång som skiftade i rosa, lila och blått.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.