Angelica Lagergren

Diamonds are a girl’s best friend

I fredags träffade jag och Angelica en guldsmed för att diskutera hur vigselringen ska se ut. Vi har spenderat flertalet timmar sedan vi förlovade oss efter vi hittat förlovningsringarna letandes efter den perfekta vigselringen. Men ack förgäves. Så tillslut bestämde vi oss för att göra en själva.

Sagt och gjort så träffade vi guldsmeden i fredags för att diskutera grunden för ringen, våra tankar och önskemål, samt att få lite idéer bollade tillbaka om det ens är möjligt. Vi träffade henne på Östermalm och inne i mötesrummet var det uppdukat ett stort godisfat med både mitt och Angelicas favoritgodis, som om hon visste exakt. Redan här kände jag att det kommer blir en otroligt vacker ring om hon träffade så rätt på godiset utan att känna oss. Vi diskuterade ringform, storlek, kvalité och sammansättning av diamanterna. Det var ett svårt möte, att behöva lägga dessa band på sig att inte bara moffa i sig allt detta godis. Jag menar det är ju enormt svårt att prata diamanter och smak och tyckte om ringar med en mun full av godis.

Jag har bara sett Angelicas ögon glittra på det sättet, som de gjorde i fredags, två gånger tidigare. När vi förlovade oss och när vi hittade hennes förlovningsring.

När vi gick därifrån i fredagens solsken längs Humlegården så var vi rådande överens om att vi måste öka på budgeten för ringen en aning. Angelicas ökning var lite större än min, men hon kompenserade med att ge sig själv shoppingstopp fram tills bröllopet om jag gick med på hennes limit. Jag ser detta som ett bra experiment inför framtiden, och hur detta kan användas till min fördel.

Sedan mötet var över har hon kollat sin mail några gånger i timmen för att se om guldsmeden återkommit med skiss och övrig info som hon lovade att maila oss inom kort. Det kommer bli en helt fantastisk ring.

/Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. M

    I know the ring feeling. Kunde knappt prata när jag fick se min förlovningsring och sa fel adress när vi skulle skriva försäkringspapper.. En adress vi inte bott på 8 år..

    Nu ligger dessutom min pärla till vigsel ring och väntar på mig här hemma i en låda.. Och vi har inte ens bestämt datum. Efter tolv år friade jag på skottdagen och nu längtar jag till att mannen min tar fram kalendern. Lycka till med planeringen. Ska bli kul att följa då vi verkar ha precis samma smak. Stor kram M