hejhejvardag

#BACKAZARA

Näthatet flödar. Men vi hejar på Zara! Vad är det för människor som sitter där bakom skärmarna och hatar och hatar?? STOPP FÖR FAN! Kliv bort från skärmen, sätt lås på tangentbordet, ta dig till närmaste telefon och sök hjälp.

näthat

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Ja kära nån, av allt man kan bli uppröra över så lyckas de magiskt alltid pricka in dom som är de ”svagaste”, Tror inte Dennis kommer få erbjudanden om att bli rövknullad efter att han skrek krossa patriarkatet från scenen. Kan inte bli mer tydligt att bara de som har en creddig plattform får uttala sig utan att riskera lynchning. Får enbart creddiga lyfta problem nu eller vad är grejen? Vilka är dom här hatiska männen? mina kollegor? spelarna i herrlaget på rugbyklubben? dagisbarnens pappor? en börjar ju undra. Så många frågor, så många IP-adresser.