hejhejvardag

Tipsartisdag – illustratörer

Ibland hittar man illustratörer som man bara inte blir mätt på. Bild efter bild, jag vill se mer!! Hur gör hen? Varifrån kom denna idé? Den DÄR detaljen, hur kom hen på den?! Och så vidare.

En sådan illustratör är ”marcusgunnar”, Marcus Gunnar Pettersson. Jag har pratat om honom tidigare på bloggen och då handlade det om hur han i en Instagramdiskussion satte ord på saken på ett så träffsäkert sätt.

Igår fick jag en så himla fin överraskning – ett paket med en bok som han illustrerat! Med en  hälsning i! Alltså SÅ glad jag blev! Och så några små fina lösa illustrationer som låg med också. Nu kan jag titta ännu närmare på bilderna och njuta och förundras! Tack tack tack!!

 

Kolla detaljerna! (obs! mina foton gör inte illustrationerna rättvisa)
marcus gunnar

Framsidan på boken (kolla speglingen!)
marcus gunnar

Och så de här originalen! Se så fina de pyttesmå är! Blev helt kär i dem!
marcus gunnar

marcus gunnar

Om ni vill se mer, spana in marcusgunnars Instagramkonto:
marcus gunnar

 

Här är några fler magiska illustratörer (ger er Instagramlänkarna):

 

”saralovisas”
Ett geni på att fånga rörelser och göra bilder levande!

saralovisa

 

”majasbok”
Bilder med sådan värme och humor, rakt in i hjärtat!
majas bok

 

”elisawidmark”
Alltså åh vad jag vill se dessa live! Övernaturligt begåvad med pennan den här kvinnan!
elisawidmark

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. elin

    Älskar Sven Nordqvist, kan inte se mig mätt på hans bilder.. Och Anna-Karin Elde, i en av hennes böcker finns en illu rätt lik din nyliga lördagskvällsförvandling. Om ingen nyper mig i rumpan snart så går jag hem eller Var ska man lägga näsan om inte i blöt, minns inte vilken.. Ursköna bägge 🙂

  2. Karin Blom

    Mina magiska illustratörer: Systrarna Adbåge (Emma och Lisen) och Stina Wirsen.
    Trevlig tisdag!