Lördagslööööv! – hejhejvardag
hejhejvardag

hejhejvardag

Lördagslööööv!

Instagram och blogg är för mig, som jag tidigare sagt, en stor källa till inspiration och glädje. Jag kanske ofta tar upp hur man behandlar varandra dåligt på forum, men det är liksom inte att jämföra med hur mycket fint som finns där! Jag ser personer som peppar varandra, hyllar, diskuterar och ger en massa kärlek! Jag känner mig liksom hoppfull och glad när jag ser gemenskapen och styrkan som finns i där.

En som jag följ länge nu, som jag ofta “pratar” med via kommentarer till varandra är “Sockertoppar“. Ni följer henne säkert redan, men om inte – gört, NU!

Hennes bilder är superfina, och hennes texter är geniala! Hon skriver med humor, skärpa och ibland en liten droppe svärta. På ett helt fantastiskt sätt. Tusen gånger vill jag teckna det hon skriver om, men det skulle liksom inte göra texten rättvisa. Jag gav mig dock på ett försök i går, eftersom jag ville skicka lördagslöööv till henne. Hennes budord, som står skrivet underst, och min bild ovan.

Heja dig finaste Sockertopp! Tack för alla härliga texter (och bilder)!

sockertoppar på Instagram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
hejhejvardag

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sockertoppar

    MEN LOUISE!!!! Hjälp så fina ord, jag smäller nästan av. Stor kram och miljoners tack för uppmuntran! (Ps. Bilden är grym, vilken ära!!!) Och jag håller verkligen med om insta, ett väldigt positivt forum att umgås på. <3<3<3