hejhejvardag

Veckans snabba

Veckans ris gav jag mig själv igår i form av megados ångest över allt och inget, fast mest allt, vilket resulterade i tomt stirrande och soffläge lite onormalt länge.

Veckans ros går till min fina sambo som hjälpte mig att tänka lite tydligare tankar mitt i ångesten och landa i något som kändes bra.

Veckans grej: vi skrev upp oss på nybygge som innebär att vi flyttar till hus om två år, woop woop!

Veckans grej 2: nästan lika stort som veckans grej 1 var att vi såg EN HEL film i torsdags. Tre timmar lång ska tilläggas! Jättebra. Boyhood. Se den.

Veckans bild (-er), en bildserie av Märta. Låt oss kalla den bullfest.

IMG_1393.PNG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mimmi

    Om du vill skulle jag uppskatta som tusan om du skrev mer om ångest i småbarnslivet. Jag känner mig sjukt begränsad att hantera ångesten pga att man är så himla påpassad dygnet runt. Har inte alls mycket problem med ångest men vissa triggers som stora förändringar/dålig sömn/ensamhet mm har liksom kommit hand i hand med mammalivet. Jag lägger mig i badkaret och stirrar! Funkar för mig 🙂

    1. hejhejvardag

      Ja jag känner ju igen det där… Försöker ta upp det i små portioner, men det är lite svårt att sätta ord på ibland. Plus att jag inte vet hur jag ska hantera det riktigt … än. Men det ÄR en bra grej att skriva om och jag ska försöka tänka mer på hur det kan komma ut i bloggen istället för att hamna i mitt huvud och på min bröstkorg 🙂