hejhejvardag

Skills that kills

Jag formulerade ju en egen fråga på gårdagens inlägg bara för att få visa upp mina skills. Tyckte det var värt att lyfta den i ett eget blogginlägg, i fall någon vill hyra in mig till en cirkus, ett event eller som spex på en fest. Mejla mig vid intresse!

Så här löd frågan och svaret:

Har du några skills som du är överdrivet stolt över och som du briljerar med så fort du får chansen?

Eeeeh JA!

  1. jag kan låta som en läsk som hälls upp i ett glas
  2. jag kan låta som en trumpet
  3. jag är riktigt bra på att låta som en hund
  4. och katt
  5. jag är grym på moon walk
  6. jag har en bästis som kan få in en snusdosa i munnen, på höjden alltså! (ja ja ok, jag vet att detta inte var mina skills, men rätt bra skills att haffa en sådan bästis jöh!)

såhär kan jag låta (bilden är lånad från pixshark)

 

____________________________________________________

 

Vad har DU för skills som man kan hyra in DIG för?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annica

    Kommer ihåg allas (allas!) födelsedagar…typ som folk kan minnas namn eller ansikten, jag minns inget av detta, men jag minns när dom fyller år och även när deras barn fyller (och någon moster eller faster)…vet inte riktigt om det är någon skill att stoltsera med, det brukar mest mötas med någon sort Ah, ok! Och jag får åter igen känna mig som någon sorts stalker