hejhejvardag

Hur intressant är jag egentligen?!

I senaste numret av Vi Föräldrar är jag med i en liten intervju. Det är väldigt kul att svara på frågor eftersom man kanske minns sådant man inte tänkt på sedan länge, eller så får man tänka på saker man inte tänkt på innan!
Då kom jag på att det hade varit kul att få frågor från ER! Jag gillar ju när ni kommenterar, frågar, delar med er… Och Karin och Sara (podcasten som spelas i mina öron varje ledig stund) gör detta rätt så ofta och får så många roliga frågor!

Men sedan tänkte jag: men hur intressant är JAG då egentligen? Man kanske inte vill fråga nånting?! (se framför er: illustration med tjutig Louise)
Kort stund senare kom jag på att jag ju är ruuuuskigt intressant! Så BRING IT ON! (se framför er: illustration med dansande Louise)

Annars får ni gärna skriva sådant ni tycker vore kul om det kom upp på bloggen i form av text eller illus.
VF

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Knivlisa

    Hur mycket älskar du Knivlisa? Höhö näerå försöker bara få upp min statistik på olika sätt. Vad är det pinigaste du gjort, någonsin? Vad grät du åt senast?

  2. Nette

    Hur kommer det sig att du började illustrera de här härliga, galna familjestunderna som uppstår i vardagen? 😀 Så jäkla glad att du gör det, för man blir alltid så glad när man ser dom <3

    Hur ser dina största framtidsdrömmar ut?

    Vilken/vilka är dina största inspirationskällor?

    Vad tyckte du var det svåraste/bästa med att bli förälder?

  3. Michis

    Vad är det skönaste du vet?

    Vad ångrar du mest?

    Berätta om den period i ditt liv du var som lyckligast/ saknar lite ibland, som du skulle vilja besöka som en charterresa ibland sen komma tillbaka till nutid.

    Var du en mobbare, mobbad eller mittemellan i skolan?

  4. Sofie

    Hej! Hur tacklar du känslan av att inte räcka till å ev syskonsvartsjuka? Gissar att det förekommer hos er oxå. Mina barn är 7mån å 1,10mån just nu.