hejhejvardag

Vårpepp med Loppi

Igår var jag på Loppis event Vårpepp. Första gången jag var på bloggevent var i samma veva som jag började blogga på Loppi. Jag var där själv och som jag blir i sådana lägen så var jag lite rädd… Strök längs med väggarna och knaprade på en wrap. Tänkte att sånt här var nog inte min grej, man ska nog vara mer social. Fast det var ju kul med goodiebag! Grrrrratis … Mmm …

Men nästa gång var det ligglunch med RFSU och Loppi, det var ju superkul, och jag kände inget direkt mingelkrav! Viktigt, engagerande och roligt! Så träffade jag trevliga människor bla Knivlisa! Och även här, en goodiebag, med sjukt bra innehåll – geisha-kulor, gravtest, glidmedel osv.


I går var det då dags igen! Det började lite sisso med att jag hängde på Instagram så intensivt att jag åkte för långt med bussen. Fick se Stadhuset lite närmare och sedan ta en blåsig promenad. Men till slut kom jag fram ändå.

Jag och Stadshuset

Och denna gång slapp jag stryka längs väggarna för jag kastade mig om halsen på Knivlisa istället och gick sedan 2 mm bakom henne hela tiden. Jag fick inte gå bredvid sa hon, eftersom jag inte bloggat lika länge som hon, men det var ok om jag gick bakom. Äh ok, det var inte helt sant! Jag fick gå bredvid, fast hon är mycket ballare än jag.

Det var presentationer från en hel del företag, och Sofie Sarenbrant presenterade sin nya bok Avdelning 73, och den börjar med att huvudpersonen hamnar i koma när hennes bebis är några veckor och vaknar flera månader senare. Lisa och jag levde oss in i den situationen för mycket.

Knivis och jag gråter hejdlöst
För att lätta upp stämningen åkte vi på road trip med Citroën. Efter första fotot …

Försök 1, Lisa dix point, Louise un point.
… märkte jag att Lisa var rolig och jag var typ glad/menlös? Så vi åkte en stund till och jag levde mig in i rejset mer:

Vi gjorde också hudtest. Man fick veta att huden var fuktfattig (bör svettas mer alltså, ska bli!). Lisa tävlade (läs om det här) medan jag skröt för kvinnan från Lloyds apotek om hur många krämer jag hade. Jag tror hon var impad.

Knivis vill vinna. I vilken gren spelar mindre roll.

”Jag har supermånga krämer, jag kan fotografera och skicka dem till dig om du vill?” 

 

Sedan träffade vi supercoola Cissi Wallin och fantastiska Kreativa Karin!

Här hade vi siktat in oss på ett bord med bubbel, men det kunde vi glömma! Inte till oss.
Efter detta gick jag hem och fick hjälp av Märta och Maja att riva ut allt i goodibagen över hallgolvet. Fest!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.