hejhejvardag

Veckans snabba igen då

Veckans megasuperduperlyx:
En helg i Skåneland med min finfina bästis!

 

Veckans miss:
Att under en helg i Skåne, utan barn, ändå inte sova tillräckligt.

 

Veckans konsekvens:
Att vara hes och känna sig bakis, p.g.a sömnbrist och konstant babblande. Jag tror att vi vissa stunder pratade samtidigt för att effektivisera och ta vara på tiden.

 

Veckans mest svårtolkade smiley:
…finns i denna otroligt hyllande kommentar som jag fick på Instagram:

”Detta konto gör att jag aldrig vill ha barn. Så jävla mycket gnäll om hur jobbigt det är med barn hela tiden. Aldrig sett något positivt om barn här:D”

Menar hon att det är väldigt kul med allt gnäll? Eller kanske är hon bara glad av naturen? Hmm… den här kan man klura på länge…

 

 

Veckans bilder:

bästis

Bästistid är fintid

 

 

att komma hem

Att komma hem alltså, vilken lycka! <3

 

Som vanligt vill jag höra era! Vad har hänt hos er senaste veckan egentligen?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Zark

    Måste bara säga att jag verkligen inte är målgrupp för din blogg, långt kvar till barn för mig, men fan vad skönt det är att läsa din blogg. Jag vet ju om att jag själv kommer ha det svårt och kanske varken få tillräckligt med sömn eller mat, plus att dina små inlägg med fina saker som Märta säger bara är för gulliga. Rock on, liksom. Behöver inte mer bäbisdrömmar inlindat i silke där allt är perfekt och ingen gråter eller luktar illa, då får man ju bara prestationsångest.
    (Jag menar nu inte att din blogg verkar vara värsta mardrömsscenariot utan att det verkligen är vardag!)

    1. hejhejvardag

      ÅÅ tack! Det är så skönt att höra sånt här för då känner jag att man tolkat mig rätt! Jag är ju fullt medveten om att jag inte lägger upp det rosenrosa. Men jag tycker inte det är så intressant! Jag älskar vardag, med allt vad det innebär – att ibland verkligen inte älska sin vardag, alla kaotiska galna situationer man hamnar i, och så många saker man aldrig trodde man skulle göra. Det är ju fantastiskt, att få uppleva så mycket nytt och som förr eller senare faktiskt är så jädra komiskt!

      Massa tack! och kram! Och kul att höra att man kan läsa min blogg utan att vara ”målgrupp”! Känns lite extra kul!

  2. thilde

    Tur att det finns smileys. Utan den hade jag uppfattat kommentaren som lite sur men tack vare den glada 😀 så förstod jag att så inte var fallet.

    1. hejhejvardag

      Haha nja, alltså det visade sig att det var en ”sur kommentar” (tror jag?? Som sagt, smileyn förvirrar) för det kom en fortsättning som bekräftade det ”sura”. Men jag minns inte om det var en smiley där med??
      Hur som helst, så var det ju lite komiskt tyckte jag. Kändes lite som att säga:
      ”Oj vilket dåligt konto du har!” Med ett stort leende och honungsröst. Hahah!

      1. thilde

        Hehe! Jag hade tydligen behövt använda en smiley så att det framgick hur ironisk min kommentar var 😉
        Tyckte bara det var så komiskt att den sure personen av misstag råkat lägga till ett leende på slutet och kommentaren blev lite lättare att avfärda som löjlig då (och jag hoppas du inte tog alltför illa upp). Du vet väl att du är helt fantastiskt och en av internets ljusa punkter? För det är du. Så sjukt rolig och samtidigt klok och sätter fingret på så mycket som vi småbarnsföräldrar känner och går igenom. Dina bilder delas flitigt på olika fb-grupper och igenkänningen är alltid stor. fast det är svårt det där att acceptera att man inte kan älskas av alla (fast jag förstår verkligen inte hur det är möjligt att inte älska allt med din blogg och ditt instagram).

        1. hejhejvardag

          Ameh gud hur tröööög är inte jag… HAHA! Ok nu hajar jag lite bättre, kan jag skylla trögheten på sömnbrist som vanligt??
          Och du, stooooort tack för så fin kommentar!!! Å vad det värmer! <3 <3

  3. Astrid - handarbete, barn och åsikter

    Veckans lyx:
    Semester i Malmö för att hälsa på min mamma. Jag och ungen fick fantastiska dagar tillsammans, jag fick mammas mat till middag varje dag.

    Veckans miss:
    Går till SJ som helt prioriterat bort plats att ha barnvagnen på, dels som bagage men också uppfälld. Hade gärna sett att ungen sovit innan midnatt när vi klev av tågen och hon hamnade i vagnen.

    Veckans konsekvens:
    Ungen vände på dygnet och går nu typ inte att natta.

    Har ingen svårtolkad smiley, tyvärr. Fick ett lite märkligt sms av min mamma men det berodde mest på avsaknaden av styckeindelning och kommatecken.

    1. hejhejvardag

      Meh, Malmö du med? Det var där man skulle va i helgen alltså! Och ÅÅÅ att få lagad mat varje dag är så lyxigt att man vill gråta lite.
      Mmm SJ…det är inte ofta det blir rätt där (men jag hade tur denna gång, phu!).
      Oh nooo, med dygnsvändandet! Hoppas det korrigeras fortare än fort!
      Hahahaha, älsk på mamma-smset!