hejhejvardag

Drömmer om bebisar…

Om man läser Cissi Wallins och/eller Kitty Störby Jutbrings bloggar så vet man att det har kommit små knoddar till världen där. Stoooort grattis!
Det har varit en spännande följetong med små rapporter om hinnsvepningar, förvärkar, värkarbete, epiduraler…och till sist små små nya människor!
Det har varit så härligt att följa för man får uppleva allt det där igen! Jag har känt den där spänningen, nervositeten, förväntan… Och Cissis bild på efter-förlossnings-fikan! AAAAH! Exakt som hon skriver: det godaste jag någonsin ätit.

Så här går jag runt och drömmer om gravidmagar, förlossningar och små nykläckta bebisar. Alldeles varma, mjuka och pyttepyttesmå! Ååå åå åå!

Hmm undrar vad Mattias skulle säga… Kanske samma som förra året? #tbt

guld1

guld2

guld3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Åh, efter-förlossnigns-fikan. Jag fick aldrig någon bricka med en flagga på när mina tvillingflickor föddes. De föddas i v 27 och ena var tillväxthämmad (vägde bara 586 gram) så dom var på neo och jag eftervårdades på antenatelen och dom glömde (eller nåt) att ge mig en bricka. Jag såg att de i rummet bredvid fick bricka, plus att de fick ha sin bebis hos sig! Å där låg jag, jag fick inte ta upp mina barn, jag fick inte klappa på mina barn (så tidigt födda barn får man bara försiktigt lägga handen på, huden klarar inte klappar), jag fick inte snusa dom i nacken, bara hålla händerna genom två hål i en kuvös. Å så fick jag ingen bricka, att vara i chock, ha upplevt ett trauma (som det trotts allt är att få barn i v 27) och dessutom vara hormonig resulterade i många ”buhu, det är som att jag inte räknas som en riktigt mamma”-tårar.

    1. hejhejvardag

      Å jisses stackars dig!!! Får ont i hjärtat av att läsa detta!! Du skulle fått typ fyra brickor med flagga!
      Hoppas ni alla mår bra nu!! ❤️

      1. hanna

        Tack <3
        Vår ena dotter (hon som var tillväxthämmad) dog plötsligt och oväntat dagen före nyårsafton, hon blev nästan 4 månader. Vi saknar henne fruktansvärt mycket.

        1. hejhejvardag

          Herregud, hjärtat brister när jag läser detta. Beklagar djupt och innerligt. Tänker på er och skickar många kramar! <3

  2. Kristin

    Hahaha.å vad jag känner igen mej! Är samma här! Mina flickor är födda -11 och -12. Och så har lin sambo en dotter på 13 åt
    Min minsta är född i april -12 som din äldsta!

  3. Fia

    Hihihi:) vi har bara en hittills och hon är dessutom bara 7 mån men jag ska spara på denna bilden tills det blir dags för denna diskussionen med sambon:p jätterolig som vanligt!

    1. hejhejvardag

      MMm en sjumånaders! Jag vill också!
      Jag kommer att behöva köra repris på den här ungefär varannan månad…eller vecka! 😉