hejhejvardag

Måste jag säga upp mig nu?

Jag kommer nog inte ha tid att jobba på några månader. Inte heller teckna eller blogga. Så vi ses väl i juni igen då.

Varför? Jo jag fick ett finfint bud från bästa RFSU med ett tjusigt paket innehållande maaaaaaassor av glidmedel… Bara å sätta igång då!

(null)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. M

    Dina illustrationer är helt fantastiska! Har en trotsig härlig treåring hemma. Jag tänker ofta på dina illustrationer vad folk säger när man är gravid. Vi fick missfall i vecka 13 och jag kräks på alla dessa kommentarer ”man får tänka att det är naturens sätt att ta bort det som ändå inte överlevt ” nu måste jag skrapas för att resterna fem veckor efter fortfarande sitter kvar så får man kommentarerna ”vad skönt då är allt ute sen så kan ni ta nya tag sen” jag hatar det. Varför har människor sånt behov av att rättfärdiga missfall? Jag väntade faktiskt inte missfall jag väntade ett barn.
    När man ojar sig att det är lite jobbigt att de ska gräva där mellan benen så får man svaret äsch de gör det varje dag. Hm möjligt. Men det gör inte jag.

    Tack för en fantastisk blogg och instagram

  2. Maria

    Hej! Alltså jag tror jag är kär i dig och dina illustrationer. Har hittat din blogg och ditt instagram i dag och plöjt igenom de båda. Mellan amningar, blöjbyten, 2,5-års trots, chokladbollsbak, vällingklet, öroninflammation, Frost och kritmålningar på tapeten. Ja, du fattar… Jag lever ditt liv eller du lever mitt! TACK, TACK, TACK för en fantastisk blogg och underbara illustrationer! Kloka och roliga människa! Fortsätt med det du gör, för du gör det så bra

    1. hejhejvardag

      Men alltså Ååååå vad du gjorde mig glad nu! Tack snälla för dessa fina ord!!
      Har varit utan inspiration några dagar men jag tror du hjälpte mig ur det nu! TACK!! <3 <3