hejhejvardag

Så du vill alltså inte ha sex?

När man själv är för sjuk (jaaa jag åkte på ”manflu” jag med till slut) för att orka blogga får man vara tacksam att man har familj. Gårdagens sms från min syster:

sex-sms

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karin

  Haha, dagens garv!
  Jag gjorde en typ lika pinsam grej en dag på jobbet. Det var en man som ville köpa en latte och istället för att fråga om han ville ha en stor eller liten tänkte jag spexa till det lite och sa: ’Vill du sitta länge och njuta eller vill du ha en snabbis?’ Minns inte vad han svarade för jag ville helst sjunka genom golvet, men han tog en liten latte och drack den jävligt fort!

  1. Skaunetösen

   Jag mötte en tidigare patient, i kulverten på sjukhuset. När han (i sällskap med sin fru) säger hej, så säger jag: nämen HEEJ, jag kände knappt igen dig med kläderna på !!!
   Hälsningar Skaune