hejhejvardag

Ett gäng anledningar att inte träna idag

Hade du tänkt träna idag? Gör det inte! Det finns så många anledningar att låta bli. Se här:

1. Det finns garanterat fler bullar hemma än på gymmet.

2. En gång är ingen gång – så kommer du iväg så räknas det ju ändå inte.

3. Men om vi tänker lite tvärtom typ ”ingen gång är en gång” då, ja då var det ju redan klart!

4. Det finns våg på gymmet. Nyckfull, idiotisk manick. Man väger sig, blir irriterad, går av och släpper en fis, väger sig igen och har gått UPP några hundra gram! Va fan!

5. Hemma kan man göra chokladbollar. Att rulla chokladbollar på löpbandet känns inte så hygieniskt.

6. Det går lika bra att träna imorgon, om ett par dagar, en vecka eller några år.

Känner du dig inte övertygad? Välj en medelväg. Lägg dig på sängen, sätt på träningslistan på Spotify, höj volymen. Du får garanterat högre puls och antydan till svettpärlor i pannan.

IMG_0765.PNG
Asså nej. Nej.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Filuren

    Vet du, jag hade tänkt att träna idag. Jag skulle till gymmet med min syster men orkade inte så behövde ta mig ur det. Min halvhjärtade förkylning kändes fel att skylla på MEN som sänt från ovan plingade telefonen till och meddelade att hon var sjuk. Score, tänkte jag och bäddade ner mig med Ben, Jerry och körkortsteori.

  2. Anna

    Hahaha! Så klockrent! Mmm att ha träningskläderna på sig och lyssna på några låtar som man vanligtvis (för över tre år sedan) gärna sprungit till…och känna hur pulsen går upp lite-bara det ger lite nöjdhetskänsla

  3. jennybenny

    hahah! Denna älskar jag! Jag var världens träningsfreak förr som cyklade till jobbet, gick promenad på rasten, hängde på gymmet när jag slutat & gick upp tidigare om helgerna för att köra dubbelpass eller gå ”härlig morgonpromenad”. NEEEEEEJ vad aptråkigt det egentligen var- Vem försökte jag lura? haha. Älskar att inte ha ett träningsliv nu. Yoga får räcka. Tar hellre ett glas vin. Eller två.