Tbt – throwback thursday – hejhejvardag
hejhejvardag

hejhejvardag

Annons

Tbt – throwback thursday

Nu kanske ni tror att jag är ball och har koll på såna här förkortningar, men icke! Jag har lärt mig denna typ nu. Först trodde jag den betydde “turn back time” och tyckte det var helt bisarrt att så många ville tillbaka i tiden till alla möjliga knasiga perioder och händelser. Nu vet jag bättre.

När jag jobbade som lärare lärde jag mig en del såna här coola uttryck också. Nu går jag miste om det. Fast idag lärde jag mig faktiskt WTG av en kollega. Så jag är rätt ball ändå. WTG Louise!

Här kommer min tbt-bild. Förra året i början på hösten, försökte jag att komma igång med tecknandet igen, för jag ville söka till en kurs på Berghs. Tittade på uppgifter från tidigare år på den kursen och där fanns en illustration som skulle passa en reklam för nässpray. Då kom denna till. Sedan kom idé till bloggen och jag sökte aldrig kursen. Hade ju kommit igång med illustrerandet ändå, och det fanns liksom inget tid över till kurs. Får bli i framtiden!

apoteket_alt

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
hejhejvardag

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linn

    Rolig bild! Kom att tänka på klassikern om btw som ju inte är en “cool” förkortning men ändå. Som någon (jag nämner inga namn men du vet nog vem

Annons