hejhejvardag

Utlottning!

bild-3

Jag håller på och gör en väggalmanacka. Fick hem ett provtryck som blev helt ok, men inte så som jag vill ha den om jag ska sälja. Men jag tänkte att någon kanske vill ha den ändå och vad passar då bättre än en utlottning?

Om du vill ha almanackan så skriver du bara i kommentarsfältet här nedan att du vill ha den. Jag lottar ut vinnaren nästa helg.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Britta

  Som mor till två pseudos där det bara är sju månader mellan dem (vi är två mammor i vår familj, har burit varsitt barn) hakar jag gärna på utlottningen av almanackan! 😀

 2. ☆ Jessica ☆

  Ja skulle det va så att man får annat än räkningar i brevlådan. Så skulle det va en trevlig överraskning. ♤♡♢♧

 3. Monica - Olles farmor

  Älskar dina illustrationer och kan inte tänka mig en mer passande almanacka, att anteckna alla mina kommande ”barnbarnstunder” i.

 4. Ida

  Åh men ja!!! Inte för att det finns något hopp om att denna röriga morsan kommer ihåg allt, kalender till trots, men den vore ju himla snygg att ha på väggen.

 5. Jossan

  ÅHHH! precis vad jag och min bonusbarnfamilj behöver, 2 på barn i tvp lyor varann vecka, en i 0:an på en skola och en på dagis! Dessa frukter, gympakläder, utflyktsmat, föräldramöten, studiedagar, simskolor osv osv till våra små, ja en kalender har vi konstaterat behov av, men att finna tid att flanera runt efter att hitta en funktionell och Snygg att ha på kylen var uppenbarligen svårt…denna skulle hänga perfekt hos oss! Jossan

 6. Malin

  Hur du får dina bilder att stämma så himla bra med verkligheten är helt otroligt. Jag är mer än gärna med och deltar

 7. Majalisa Jarstig

  Hej! Åå… Jag räcker upp en trött hand i luften och säger ”Jaaaag!”
  Vink och kram och tack för en upplyftande humor som gör vardagen ett roligt skimmer! Yeey!

 8. Olivia

  Åå vad jag vill vinna och ge denna till min bästa vän som fyller år om ett par veckor. Vi fick barn bägge två för ganska precis ett år sedan (vi trodde vi var så tighta man kan vara innan men att gå igenom första året som mammor till samband, wow! Vår vänskap nådde nya nivåer)
  Allt det du illustrerat är sådant vi haft så hysteriskt kul åt och faktiskt kunnat erkänna för varandra att man tänker / känner som nybliven mamma. Vore ju så fint att få ge henne denna som en sammanfattning på allt vi gått igenom detta första mamma år.
  Puss! /Olivia

 9. Victoria

  Vill vara med i utlottningen av almanackan, du gör otroligt roliga illustrationer och almanackan skulle definitivt förgylla min annars småtråkiga vardag som småbarnsmamma 🙂

 10. Frida

  Är gärna med i utlottningen! Som att ha en daglig påminnelse om att det finns fler än jag som balanserar på gränsen mellan föräldraskap och galenskap! En välbehövlig känsla när man sanerar köket för sjuhundrasjuttioelfte gången på en och samma dag.

 11. Linn

  Hej.
  Dina illustrationer är så otroligt bra och stämmer förmodligen in på så många mer än bara mig. Skulle gärna vilja vinna almanackan, den skulle lysa upp i vardagen nu när höstmörkret tränger sig på! /Linn

 12. Lena

  Jag skulle meeeer är gärna vilja vinna din almanacka!! Tom sambon här hemma sitter o skrattar ikapp med mej när vi läser dina illustrationer. Mitt i prick på alla dina bilder, så denna skulle sitta fint på väggen i köket här hemma!! <3

 13. Marina Perssom

  Du är en fantastisk människa! Såå roligt att följa dig.

  Jag är väldigt beroende av en almanacka hemma på väggen så denna hade varit riktigt rolig att vinna! 🙂

 14. Linda-Marie

  Du är helt fantastisk på att fånga vardagen med de små kidsen! Jag längtar hela veckan efter dina illustrationer! Det är så skönt att känna igen sig och kunna skratta åt eländet, och det är jag ju verkligen inte ensam om! Klart jag vill vara med i utlottningen!

 15. Stephanie

  Jag älskar dina bilder och din blogg ger mig ett gott skratt varje gång jag går in och tittar , det är härligt att kunna känna igen sig 😉 så självklart vill jag var med i utlottningen !! 🙂

 16. Jenny

  Hejsan! Åå jag vill så gärna vinna din kalender! Med en 3åring och en 2åring så träffar dina illustrationer rakt i hjärtat!

 17. Theres

  Jag vill gärna vara med och få chansen till att vinna den! Dina serier är underbara och får mig att skratta i vardagens kaos 🙂

 18. Linda

  Eftersom du vill bli av med den så har jag kommit fram till att jag gärna offrar mig och hänger den på min vägg istället.

 19. desiré Ericsson

  Åh jag vill ha!!! Skulle passa perfekt för min amningshjärna att äntligen kunna Skriva upp saker som SKA hända, och dessutom få ett gott instämmande skratt till bilderna varje gång jag tittar på kalendern!!! Du e bäst

 20. Emma Lundberg

  Dina illustrationer är ju alltid ”på pricken”. Högsta igenkänningsfaktor. Skulle bli jätteglad om jag vann. Då skulle jag ge kalendern till min syster som har en 1,5-åring och en alldeles nyfödd. Hon behöver den än mer än jag!

 21. Ella

  Vore en underbar dekoration i köket. Och vilken härlig morgonpepp 🙂 Sånt här får en att le hela dagen! Den här vill jag absolut ha!

 22. Anonym

  Skulle väldigt gärna ha den hängandes på min vägg, när vi inom kort trängs i vårt provisoriska hem på 35kvm med två barn! Trevlig helg hälsar Anna Linell

 23. Linda

  Skulle bli jätteglad av att vinna och då skratta varje dag, kommer sätta upp den på jobbet och förgylla mina jobbdagar!

 24. Sandra

  Varje gång jag sitter på toaletten och andas lite i denna småbarnstillvaro tänker jag på din bild om egentid. Jag älskar den. Tack!
  PS. Vill jättegärna vinna. Såklart.

 25. Jenny E

  Åh, jag vill VERKLIGEN ha den! Älskar dina bilder och skulle helst vilja ha kalendern själv, men om jag vinner ska jag ge den till en vän med två blöjbarn och alldeles för lite tid i även på varje dag, som kan behöva både igenkänning och leenden för att orka. <3

 26. Anonym

  Jag vill ha den, då kan jag stolt ha den på den tomma platsen på köksväggen som jag inte vet vad jag ska fylla med och göra ett helhjärtat försök att planera min och min lillas vardag som du ofta beskriver in i minsta detalj, klockrent, i varje illustration jag ser dig göra!!

 27. Lise

  Elsker dine befriende ærlige billeder af ucensureret hverdag. Ja tak til kalender fra en dansk læser gift med svensk mand 🙂

 28. Anonym

  Va kul att du gör en kalender! Det är underbart att följa dig och känna igen sig i dina klockrena illustrationer! Vill gärna vara med i utlottningen.

 29. Martina Hansson

  Jag vill också delta i din utlottning av almanackan! Självklart hoppas jag att jag vinner men om jag inte gör det är jag glad för den lycklige vinnaren!!

 30. Maria

  En trebarnsmamma med barn mellan 4 månader och 4 år behöver styra upp sitt liv med en almanacka. Speciellt en från dig! Jag är i stort behov av den 🙂

 31. Janet

  Jag vill ha den. Och SKA ha den! På ett eller annat sätt. Du inspirerar och förgyller och oavsett vad så kommer jag ge bort dina kalendrar i julklapp. You f’n GO girl!

 32. Therese Ceverin Lokrantz

  Den där skulle göra sig SÅ bra här hemma på vår vägg. Som nybliven trebarnsmamma känner jag igen mig i dina illustrationer.. Den där med planeringen av sex, det var ju klockrent! Snudd på så det får bli här hemma snart.. 😉

 33. denise skoglund

  Vill vara med att tävla om denna almanacka så att min sambo kan lära dig att skriva upp det han ska göra i veckorna så att jag sitter få en överraskning varje gång jag ska natta barnen själv 😉
  Vad roligt att du gjort en almanacka 🙂

 34. Veronica

  Hej! Jag arbetar som bildlärare och gillar och inspireras av ditt bildspråk. Jag hinner inte skapa så mycket själv med en 1-åring hängandes i hasorna, och därför hade det varit jättekul med en kreativ kalender att få titta på varje dag och känna igen sig i.

  Ha det fint & fortsätt skapa!

 35. Anonym

  Klart jag vill ha den! Jag är föräldraledig med mitt första barn och har noll koll på tiden. Men din almenacka skulle göra att jag kollade lite extra och kanske då inte missar de få tider jag har att följa.

 36. Micke

  Din fantastiska blogg som ger oss ett gott skratt och ett perspektiv på det vardagliga livspusslet. Kul att du delar med dig av vardagens strävan mot det perfekta livet!

 37. Anonym

  Åh jag älskar ju dina illustrationer och jag och kärleken har äntligen fått tummen ur efter tre år och blivit sambos, så hade ju vart toppen med en almanacka för att kunna styra upp vardagen lite 🙂

 38. Emelie

  Lite struktur i vår vardag skulle hjälpa, om jag bara hittar en penna här någonstans.. Anywho, fantastiska träffande bilder & jag hoppas jag vinner din almanacka!

 39. evelina

  Jag bara ääällllsskkaarr dina klockrena kommentarer om vardagen som småbarnsförälder och skulle mer än gärna vilja ha en almanacka på min vägg

 40. Hanna Lennartsson

  Åh äntligen! Som jag längtat efter att få delta i en tävling gällande dina vackra ting. Då jag nyss genomgått en separation, har det blivit mycket spring. Ett evigt ilande för en liten hacka, tänk om just jag hade chansen att vinna denna almanacka! Må så gott och fortsätt skapa illustrationer! Kram Hanna

 41. Jennie

  Självklart vill jag vara med och tävla om denna härliga almanacka! Älskar dina underbara verk, ser fram emot att gå in på instagram varje tisdag! Kram

 42. Janna Brundin

  Åå, den skulle jag så himla gärna vilja ha! Älskar det du gör och skrattar alltid högt åt dina serier. Känner igen mig i såå mycket!! Den skulle därför passa otroligt bra här hemma! 😉 Hoppas hoppas!

 43. Rebecca

  Längtar till varje tisdag på instagram 🙂 älskar dina illustrationer och att få ha denna på min vägg hade varit otroligt roligt! 🙂

 44. Annie

  Men åh, det är ju helt självklart att jag vill ha den så kanske vi tom kan få lite gemensam struktur här hemma kidsen & jag!
  Hoppas, hoppas HOPPAS!


  Annie

  1. Lotta

   Jag vill super gärna vara med i utlottningen.
   Dina illustrationer förgyller verkligen varje småbarnsförälders vardag. Mitt i prick.
   // Lotta