Fru Magnolia

Tisdag = Jag springer för livet, #fuckcancer

Inlägget innehåller info om PR-event. Rosa Bandet loppet

Bildkälla HÄR

Kära nån. Då är jag härmed officiellt anmäld till Rosa Bandet loppet. Japp, så var det med det. Detta året kommer att bli det året jag sprungit flest lopp någonsin.

Loppet är på en mil, vilket känns lagom efter semestern. Jag har tidigare år sprungit längre lopp i september, men i år gör jag en helomvändning och kör långloppet på våren, Göteborgs Varvet, och kortloppet på hösten, Rosa Bandet -loppet.  Jag hoppas att jag kommer känna mindre träningsstress under semestern och mer träningsglädje. Loppet gården 24/9 på TCS Lidingöloppets sista 10 kilometer och ingår i Tjejklassikern. Det innebär att om andan faller på så kan jag bara simma lite, cykla lite och åka lite skidor så hipphopp har jag gjort en tjejklassiker… eller så låter jag bli…

Om du är sugen på att springa loppet föreslår jag att du anger kod: cancerfonden vid anmälan. Då får du betala liiite mer men å andra sidan går hela anmälningsavgiften till Cancerfondens Rosa Bandet kampanj. Tjusigt tycker jag. Själv slänger jag in en extra summa till cancerfonden HÄR. Det går ifs inte specifikt till bröstcancerforskningen, men det struntar jag i. För cancer är alltid cancer. Och cancer ska alltid bekämpas. Oavsett vem som får det, och var än skiten sätter sig.

#fuckcancer
#jagspringerförlivet
#frumagnoliaspringer

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.