Fru Magnolia – Rik på lyckligheter

Fru Magnolia

Annons

Full fart på Tanumstrand

Idag åt vi lunch ute för första gången i år. Eller, visst har vi grillat korv och haft oss utomhus under våren, och klämt en rullmacka eller två på orienteringstävlingarna, om man nu ska vara petig. Men okej, första lunchen ute, sittandes i riktiga möbler, utan att frysa och ätandes med bestick.  Ljuvligt var bara förnamnet.  Lillebror spejade på alla båtar som låg i hamnen, och vi pratade om den båt-cirkusen som var i somras när vi var här, då en BAUTA båt skulle lägga till.

Vad vi mer gjort idag? Jo, mamman, alltså jag, har lekt en massa. Jag har parkourat med barnen, gjort framåtvolter på airtracken (mormorn innehar nå form av suddigt bildbevis på en skaplig handvolt) och förlorat i minigolf. Ja, visst, för första gången vann jag inte. Det var lillebror som tog hem segern i dagens kamp. Storstilat och för alla oss andra väldigt oväntat. Men vann gjorde han, utan att fuska eller att ha det minsta handicap.

 

Det blev ett besök till badet också, medans mormorn gottade sig uppe på SPAt.  Där tog hon en fotritual och en skalpmassage. Och två timmar senare kom hon ut och mötte oss i Skagerack med de mjukaste kinder och lättaste fötter man kan tänka sig.

Sen har vi ätit efterrätt så klart. Idag med. Flera gånger.  För det hör till. Något annat vore konstigt
Imorgon, efter frukost styr vi hemåt.
Via Vitlycke museum och hällristningarna
Hur härligt det än är att vara här, så är det någon som fattas oss så det knakar i hjärtat
Imorgon ska vi krama på Pappan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons