Fru Magnolia

Söndag = Poolspel i innebandy och en stolt mor

 Söndag = Poolspel i innebandy

Poolspel i innebandy i klöverhallen Västerås

Idag har vi spenderat större delen av dagen inne i innebandyhallen.  Det vankades poolspel för storebror. Samtliga killar i laget (och självklart i de andra lagen med!) var så himlans duktiga. Det är fantastiskt roligt att se hur de har utvecklats. Om man jämför poolspelen nu med dem för två år sedan så ser man hur killarna har utvecklats något enormt. Deras teknik är såklart bättre, men framför alt börjar de förstå att de är ett lag och att ingen vinner på enmansföreställningar.

Och storebror, denna fantastiska person. Han har gått från att vara en ursäktandes person, som helst backade när bollen om i hans närhet, till att våga ta plats, gå in i närkamper och till och med fyra av skott på mål. Mammahjärtat verker av stolthet. Såklart hade inget av detta varit möjligt om det inte hade varit för lagets helt enorma tränare.  De har stöttat, peppat, skällt (när det är befogat), tröstat och framförallt sett potentialen i varje kille. En eloge till dem.  Hoppas att de fortsätter att tycka det är lika roligt att träna grabbarna en lång tid fraöver.

Det var som sagt poolspel i innebandy, vilket innebär att man inte räknar mål. Så hur det gick i matcherna låter jag vara osagt. Men ett som är säkert är att jag fick med mig en mycket nöjd och glad åttaring hem. Och i slutendan är det väll det som räknas.
(Okej då, de vann en och förlorade en match….)

Fantastisk innebandyspelare

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.