Fru Magnolia

Måndag = Ny vecka igen!? Och ansiktsbehandling deluxe hemma med Picaut

Måndag = Ansiktsbehandling deluxe hemma med Picaut

Inlägget innehåller ett pressprov från goodiebag. Hudprodukter från Picaut

Crazy måndag

Måndag morgon.  CARZY! Just nu känns det som om veckan består av måndagar och fredagar. Tiden rusar och jag gör mitt bästa för att försöka fånga dagen. Så just nu känner jag in att det är måndag, och känner hur mycket jag längtar till fredag och familjetid.  Och sen upplever jag just nu vad som är toppen av träningsvärken sedan träningen i lördags(ska förhopningsvis ta mig ut på ett löppass idag och springa bort slaggprodukterna som just nu okuperar mina muskler). Denna veckan rullar på med innebandy, simskola, piano och träning för mig. Precis som vanligt hoppas jag. För visst är det lite tryggt att veta att en vanlig vecka är vanlig. Helgen är än så länge oplanerad, vilket känns skönt. Jag längtar efter att få en dag på isen i helgen efter att igår ha tagit en ispromenad med familjen. Det skulle vara mysigt att åka skridskor och pimpla. Så nu håller vi tummarna för  att isen får ligga kvar.

Nu ska jag ladda upp med en kaffe innan jag tar mig upp för trappen och väcker barnen, så att även dem får känna in att det är måndag idag.
Hej och hopp på den.

Ansiktsbehandling deluxe hemma med Picaut

Måste bara slå ett slag för Picaut. Jag använde denna provförpackning igår när vi körde bastukväll (söndagkväll är alltid bastukväll).  Jag tvättade, peelade, oljade in och smörjde in ansiktet  och bara njöt. Jag är ganska såld på de produkter jag använder sedan innan från clinique, men dessa är inte dumma dem heller. Jag har tokkänslig hud, och reagerar ofta med att bli röd i huden och få en massa plitor. Men inga tecken av det efter en omgång av dessa.  Jag kommer nog inte att köpa hem alla de där produkterna, men springer jag på dem när jag är ute och shoppar så kommer jag nyfiket kika på produkten och överväga om jag behöver den eller inte.  Sen ska jag i sanningens namn säga att jag hade nog inte ens övervägt produkten om det inte var så att jag hade fått den i goodiebagen, av den enkla anledningen att jag är väldigt nöjd med det jag har. Ibland är det bra att få en spark i baken och lite produkter kastade på sig för att man tänka utanför boxen

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.