Fru Magnolia

Fredag = Nästan bra?!

o161104

Det är kallt ute på nätterna nu.  Frysgrader. Och fort har det gått. För en vecka sedan var det ju varm och skönt (aja, nästan i alla fall).  Men nu när det är kallt är det läge att flytta in alla de där känsliga växterna som vi har haft stående ute på altanen under sommaren. Som fru Oliv till exempel.

Fru Oliv har stått i en ganska stor zinkkruka ute i sommar. Snygg utekruka, men inte inne. Så jag drog iväg till Plantagen och tänkte att jag skulle hitta en snygg innekruka åt frun. För det är hon värd. Jag mätte den krukan hon står i för att säkra upp att jag skulle komma hem med en kruka som faktiskt passade.  Tords mina ansträngningar gick det sådär, skulle man kunna säga.  Jag missade att jag skulle ha mätt botten på krukan, och inte bara toppen…. Så nu ser det hela lite lustigt ut. Man skulle kunna säga att det är nästan bra, om man vill vara positiv.

Nu tror jag ifs inte att fru Oliv kommer att klaga. Hon fick ju alla fall komma in innan hon helt frös ner. Och jag fick en anledning till att åka till växtbutiken ytligare en gång.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.