Frida M Thornberg

Det härligaste rummet

Hemma igen efter ett par dagar vid barnens farmors och farfars fina lilla torp. Alldeles enskilt där i backen ovanför det klaraste vattnet man kan tänka sig. Så fint!

Väl hemma uppskattar man ju sin egna sköna säng så alldeles extra. För vår är verkligen fantastisk. Vi sov i en halvdan säng i massor av år, men för 2 år sedan investerade vi i en dyr men underbar säng! Vi sov över hos vänner några nätter och på så vis var saken klar:  vi blev alldeles förälskade i kontinentalsängen Lectus. (Besläktad med Hästens Sängar, men så mycket skönare enligt mig!). Vår modell heter Lectus Select och vi köpte vår på Sänghuset Elgen på Karlavägen här i Stockholm. 

Säng6

Säng5

Sedan ska man ju fylla sängen med härliga täcken och kuddar. Vi köpte våra på Illum Bolighus. Minns inte namnet på modellen, men det är så härligt och gosigt och lagom varmt! De stora hotellkuddarna har jag köpt från Clarion Hotel.

Säng4

Säng1

Det som vi behövde komplettera med var riktigt härliga påslakan och underlakan. Efter en förfrågan på min instagram vilka som är absolut härligast så verkade Mille Notti vara grejen. Så idag har jag bäddat rent med nya sängkläder därifrån. Ikväll blir det extra härligt att lägga sig!

Säng2

Vi har inget överkast, utan bara en ljusgrå pläd från Design House Stockholm.

Säng3

Är det någonstans man vill ha det sådär extra härligt och lyxigt så är det i sovrummet (och badrummet då…).

Har också alltid varit nöjd med färrgskalan som är vit och grå – men nu väntar jag på riktigt färgstarka tavlor som ska sitta ovanför sängen. Gillar ju som bekant kontraster. Och så velar vi fram och tillbaka på om vi ska ha heltäckningsmatta eller inte. Tror det blir det faktiskt! Någon som har som vill tipsa om härliga leverantörer?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Hoppas ni får sova skönt inatt i nya sköna lakan. De ska vara krispiga och svala, i mitt tycke, inga solkiga Beach House inte ☺️ Jag köpte en stooor lyxig matta som täcker en stor del av vårt sovrum, som genast fick den där lyxiga hotellkänslan. Tips om man är ute efter den ombonade myslyxkänslan som en heltäckande matta ger, fixat och klart på ingen tid alls! Gillar ditt Insta och din blogg väldigt mycket, så trevligt att följa dig och får sån Stockholmslängtan så du kan inte ana ibland!

    1. frida

      Tack, vad glad jag blir!!
      Jo jag har tänkt på stor matta, men nej, tror ändå jag vill prova en riktig heltäckningsmatta. Har pratat om det i så många år nu, så måste nog göra slag i saken! Kram och tack!

  2. Cecilia Hallberg

    Hej! Jag undrar var de fina sängborden kommer ifrån? Påminner lite on Snö ju, men lite nättare.

  3. Lena

    Åh vad bra med lite sängtips………..för vi går i köpa ny säng tankar.
    Vilken Lectus modell valde ni?
    Någon annan som har bra sängtips? Finns ju en del modeller att välja på………
    Kram Lena