Frida M Thornberg

Annons

TACK FÖR MIG!

Nästan 8 månader blev det här på Loppis sajt och det har varit fantastiskt kul att ingå i ett stort gäng med en otroligt engagerad redaktion! Men nu längtar jag lite hem till mina egna hoods igen! Jag håller på med lite domänändringar men det har inte slagit igenom ännu, så tills vidare hittar ni mig på www.stageandcoffee.se

Tusen tack alla härliga tjejer på Loppi för att ni tagit så väl hand om mig här! Vi ses igen!

Sneakie

 

Avslutar med en sneak peak på hallen som just nu får sig en liten make over!

Välkomna att fortsätta följa mig!

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Mot Vietnam!

Denna o-charmiga, gråa och regniga decemberfredag känns det oerhört härligt att räkna ner i kalendern! Mindre än 1 månad tills vi lyfter mot Vietnam! Vi bokade våra flygbiljetter i somras och tänkte att boende, det löser sig ju alltid! Men det var sannerligen inte alldeles enkelt att hitta det vi sökte: inga Bamseklubbar och en hel del andra krav – men samtidigt till ett, för oss, rimligt pris. Dessutom är vi ju 5 personer och det krånglar alltid till det, fyra ska man tydligen vara…

Jag höll faktiskt på att ge upp där ett tag och boka om till något annat resmål i Asien. Men till slut tog jag hjälp av Indra på Memora Travel – och henne måste jag bara rekommendera! (Och nej, jag är inte sponsrad det minsta). Hon var så proffsig och lyhörd och fixade och trixade så allt blev precis som vi ville ha det. Och svarade på mina mail alla olika tider på dygnet, vardag som helgdag. Älskar engagerade företagare!

Phu-Quoc

 

Vi kommer bo på tre olika hotell, varav det ovan är ett av dem! Jag lovar att ni kommer få se mer av vår resa i januari, vare sig ni vill eller inte… 😉

Och nu kan det regna och blåsa  – you’re not gonna get me!

Kram

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Roses on my desk

Bröllopsdagen blev ju inte som planerat igår, som ni ju vet. Men trots att Jesper var riktigt risig så hade han fixat en fantastisk bukett röda rosor och ett väldigt fint skrivet kort. Idag står de på mitt hemmaskrivbord där jag spenderar förmiddagen!

IMG_4029

IMG_4030

IMG_4032

IMG_4031

 

Nu dags att hugga i!

Fin torsdag!

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Pausbox!

Sedan en tid tillbaka så finns det ju faktiskt ganska många bra mellanmålsalternativ såsom nötter, torkad frukt och annat. Det är min nya grej, att alltid ha någon sådan påse i handväskan, för jag som alltid är i farten och mellan möten och på språng, så händer det tyvärr då och då att jag hamnar fel i schemat och missar en måltid.

IMG_7659

Blev därför extra glad när jag fick testa Pausbox! En prenumerationstjänst där man en gång i månaden får hem en box med ekologiska, veganska, naturliga, GMO-fria eller glutenfria mellanmål!

IMG_7674

En av mina absoluta favoriter: rasberry coconut pecks! Kika in hos dem och testa! Just nu får man 100 kr rabatt om man registrerar sig!

I samarbete med Pausbox.

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Bröllopsdag på språng

Idag är det nio år sedan jag och Jesper gifte oss i det där lilla kapellet, alldeles fullproppat med släkt och vänner! Det är ju självklart inte alltid rosaskimrande, men så glad att jag hittar en så fin person att dela härliga och jobbiga stunder med!

Idag hade jag planerat en enkel men mysig liten överraskning – men Jesper vaknade sjuk! I nöd och lust var det va? 

   
 
Lager på lager är jag denna höst/vinter! Koftor, mössor, halsdukar i härluga material!

Lång kofta Gina Tricot, mössa Ralph Lauren, sjal Soft Goat, väska LV, i-phonecase Richmond & Finch.

Ha en härlig onsdag! 💗

Annons
Kommentera (0)

Kommentera