Mot Vietnam! – Frida M Thornberg

Frida M Thornberg

Annons

Mot Vietnam!

Denna o-charmiga, gråa och regniga decemberfredag känns det oerhört härligt att räkna ner i kalendern! Mindre än 1 månad tills vi lyfter mot Vietnam! Vi bokade våra flygbiljetter i somras och tänkte att boende, det löser sig ju alltid! Men det var sannerligen inte alldeles enkelt att hitta det vi sökte: inga Bamseklubbar och en hel del andra krav – men samtidigt till ett, för oss, rimligt pris. Dessutom är vi ju 5 personer och det krånglar alltid till det, fyra ska man tydligen vara…

Jag höll faktiskt på att ge upp där ett tag och boka om till något annat resmål i Asien. Men till slut tog jag hjälp av Indra på Memora Travel – och henne måste jag bara rekommendera! (Och nej, jag är inte sponsrad det minsta). Hon var så proffsig och lyhörd och fixade och trixade så allt blev precis som vi ville ha det. Och svarade på mina mail alla olika tider på dygnet, vardag som helgdag. Älskar engagerade företagare!

Phu-Quoc

 

Vi kommer bo på tre olika hotell, varav det ovan är ett av dem! Jag lovar att ni kommer få se mer av vår resa i januari, vare sig ni vill eller inte… 😉

Och nu kan det regna och blåsa  – you’re not gonna get me!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons