Frida M Thornberg

Y-stolar

Jag har fyllt på min Y-stolsamling med ytterligare två stycken, så nu har vi tre… Och nu funderar jag på hur vi ska göra. Älskar ju dessa, och speciellt de trärena som vi har. Så otroligt vackra och blir bara finare med tiden, vilket jag ser nu när det kom två sprillans nya och jämförde dem med den vi hade som har 1,5 år på nacken.

IMG_3667

IMG_3668

IMG_3671

IMG_3670

 

Testa och funderar hur vi ska blanda: med de Myran-stolar vi har (men såklart inte så där på olika sidor om bordet). Eller med några helt andra stolar. Eller bara ha Y-stolen (och vara suprrädd för första spaghetti- och köttfärssåsen som fastnar i sitsen…). Idéer?

Nu har jag inte tid att blogga mer – sitter på Grandpa och har typ exakt 2 timmar på mig att jobba av massor av saker!
Puss

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Hej! Har samma problem. Har köpt fyra i begagnat skick men skulle behöva två till. Inte lätt att matcha med två nya eller hitta fler i samma skick. Angående spagettin så finns det snygga skinndynor till, det tänker jag skaffa för att skydda mot kladd 🙂

  2. Sofie

    Vet inte om det bara är jag, men sedan du bytte till loppi så har jag problem att läsa från mobilen (iPhone). Sidan hänger sig vid bilderna hela tiden när jag scrollar ned/upp. Jättetrist och jag hoppas det går att göra något åt det?
    Gillar verkligen din blogg!

    1. frida

      Hej Sofie,
      Jag vet, det är så himla tråkigt. Gör mig alldeles förtvivlad… Loppi har lovat att fixa med teknikern, jag hoppas verkligen det löser sig fort. Tack för att du står ut! Kram!