Frida M Thornberg

”Ny-gammal” soffa

Jag beställde ju ett nytt sofföverdrag före Spanien och hade tänkt låta det vänta till hösten, men jag kunde inte riktigt hålla mig från att testa. Och så himla nöjd blev jag! Soffor med utbytbara tyger måste väl ändå vara det allra bästa? Som en helt ny soffa typ!

IMG_3605

IMG_3606

IMG_3608

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christina

    Angående kuddarna från Lagerhaus. De är verkligen supersnygga i soffan och trots att de är 45×45 så passar de bra ihop med 50×50-kuddar. De ser lika stora ut tack vare att de är så ”välfyllda”. Jag var lite tveksam först men de funkar mycket bra och väldigt snyggt mönster!

  2. Christina

    Kul med uppdaterad soffa! Vet precis känslan av att man köper och tänker dra på det men sen så klarar man inte att vänta. Haha… men det blev ju jättefint. En annan fråga……….. den här rackaren du har i svenskt tenn-krukan, är det fikonträd? Hur har den klarat sig hemma hos dig tycker du? Den ser ju jättefin ut! Jag har varit sugen på en sån där så länge men jag är tveksam om jag klarar att ha den här hemma. Jag har inte riktigt så mkt ljusinsläpp som du har och undrar om den kräver att man har det väldigt ljust hemma? I övrigt, behöver den mycket, lite vatten? Är den ”svår” att ”läsa av”? om du förstår vad jag menar………… Åh gud va komplicerat det där lät då för en liten krukväxt. Men i alla fall….

    1. frida

      Ja det är ett fikonträd! Jag har haft den inne då vår balkong är i norrläge och med detta väder tror jag inte det hade mått så bra därute…
      Där den står nu har den jättemycket ljusinsläpp och dricker ganska mycket vatten, kanske varannan dag! Den verkar må superbra där! Inte speciellt svår, men tror som sagt att den vill ha mycket sol och värme! kram

      1. Christina

        Mhh…. rackarns. Det spricker nog på ljuset tror jag. Vågar inte chansa de är inte billiga de där fikonen… men tack för svar 🙂 den är himla läcker!