Frida M Thornberg

Nystart!

Hej!

Och varmt välkomna hit – både mina trogna följare och ni nya!

IMG_4012.JPG

Frida heter jag! Jag är 37 år, bor i Stockholm och är gift med Jesper och tillsammans har vi tre barn. Gänget föddes i ett rasande tempo: vi fick tre barn inom loppet av 3 år och 8 månader. Det var kaos. Ni som fått barn så tätt, ni vet. Minstingen föddes i slutet av mörkaste november och där stod jag med en nyfödd bebis, en 1,5-åring och en 3,5-åring. Jag minns mest att alla, inklusive jag själv, grät hejdlöst. Jämt.

Men nu börjar mitt lilla gäng bli lite större, Alice är 8 år, August är 6 år och Sally Myran är 4,5 år. De är världens bästa lilla team och det finns inget jag är så stolt över i hela livet som denna trio!

Tjej3

Alice

 

 

res6

 

August

Gr6

 

Sally Myra

Jag är sedan en tid tillbaka egen företagare och driver en reklambyrå där jag jobbar med det jag älskar mest i livet: nöjen, restauranger, livemusik, livsstil och mycket mer.

Skriv1

Polo5

I övrigt är mitt allra största intresse inredning. Jag jobbar delvis med det och gör lite reportage, fotograferingar och inredningsprojekt. Vi bor i en vindsvåning på en ö i Stockholms innerstad och har ständigt pågående projekt här hemma.

V-rum1

IMG_3354

IMG_3194

Hjort

Sally15

Stora bullriga middagar med god mat, vin, musik och vänner är annars något av det jag älskar mest. Att resa och upptäcka är också något som ligger mig himla varmt om hjärtat.

Här på min blogg får ni hänga med mig i min vardag med min familj, sena kvällar med mycket jobb, middagar med väninnor, restauranger, mode, livsstil, mat, dryck – och framför allt, mycket inredning.

Jag tänker så här: jag kör på helt enkelt! Och ställ gärna frågor, lämna supergärna kommentarer, tryck på lilla hjärtat om ni gillar och kom med härliga idéer vad ni vill läsa mer om. Och glöm inte att följa mig på Instagram där jag lägger upp bilder flera gånger om dagen: @fridasinstabild

Tack för förtroendet att få komma till Loppi! Nu sätter vi igång!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jeanette

    Hej! Vad roligt att du landat här. Har inte hunnit läsa din blogg på ett tag, men nu hittade jag den ju på Loppi! Jag kommenterade på din tidigare blogg för ett tag sedan om det fina skrivbordet i din dotters rum. Visst stod det där byrån står nu? Om du funderar på att sälja det så finns det en aspirant här! 🙂

  2. Sandra

    Så himla härligt att hänga på även hit nu. Hoppas en härlig sommar väntar dig och er. Har haft sådan Stockholmssommarfeeling denna vecka med ljummen löprunda på Djurgården, kvällar på balkongen och Gärdet fullt med hästar i högt gräs. Love!

  3. Caroline

    Kommer självklart följa dig här !!

    Gillar din stil och har själv 3 barn tätt och det är så skönt att höra att det blir lättare !