Frida M Thornberg

Åh du ljuva långhelg

Firade att det känns som fredag fast det bara är onsdag. Nu ska jag i och för sig jobba halva dagen imorgon, men tänkte göra det från mitt hemmakontor, så det räknas knappt. Och så valborg med härliga människor och sedan ledig fredag och då kommer Jesper äntligen hem efter en vecka på andra sidan jorden. En dag och kvälls familjemys och sedan förstår ni: girlsweekend!

Alla dessa härligheter var värda att fira med ett litet fikonträd, som förmodligen kommer vara dött innan maj börjat. Men ändå. Så himmelsen snyggt!

IMG_3303

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christina

    Är sugen på ett träd men många säger samma att de är så svåra. Va tusan e grejjen? Behöver de mkt ljus eller känsliga för drag eller är det vattnet som är så kinkigt? Det värsta som finns är alla flummiga beskrivningar ”vattna måttligt”, ”trivs ljust men inte i sol”, ”torka ut lätt(?) mellan vattningarna? Vadå lätt? Hehe…. nja är allt lite skraj samtidigt som jag tycker de är fina. Men du Frida som väl har gröna fingrar och så mkt fina gröna växter den borde ju stortrivas hos dig!
    Trevlig valborg!

  2. Ia

    Nej då, det dör inte fikonträd är lättskötta! Bara att vattna lite lagom så kommer det må prima, ha en fin helg!