Frida M Thornberg

Vardagsrums make over

Hej!

I höstas lät vi ju installera en eldstad i vardagsrummet och sedan dess har vi behövts tänka om lite i hur vi ska möblera och få plats med förvaring eftersom de möbler vi hade innan inte riktigt fick plats. Först nu känner jag att jag börjar få till det!

Ny soffa (Le Grand Air) sedan i julas. En Stringhylla (Länna Möbler) har kommit upp på väggen. Och så nu i lördags tog vi äntligen tag i tavelväggen jag tänkt på länge och så köpte vi en mjuk gosig matta (Mio).

V-rum1

V-rum2

V-rum5

Det som återstår nu är en ny skön fåtölj, helst med fotpall. Och så ett nytt litet avlastningsbord/pall till fåtöljen. Det har jag redan beställt för ungefär två månader sedan, men det tar ju sådan tiiiid!

V-rum4

V-rum3

Och vet ni. Alldeles snart tror jag att det här hemmet kommer synas i ett reportage i en underbar tidning! Ett reportage som jag har stylat och skrivit text till och som min partner-in-crime Mathias har plåtat! Vi gjorde det reportaget förra sommaren, så just här i vardagsrummet ser det väldigt annorlunda ut – men jag måste säga att jag är extremt stolt ändå för att vi gjorde det tillsammans och hade så kul – och sålde in det till en favorittidning bara sådär! Jag säger till såklart när det är ute!

// Frida

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    Hallå! Fint som snus som alltid hos er! Bra att du meddelar när och vilket magazine för det blir spännande läsning !

    1. frida

      Jag slängde emballaget direkt så minns inte, men några på min Insta trodde att den heter Sierra! Det kan nog stämma! Kram