Frida M Thornberg

Sista dagarna

Det har dragit ihop sig till de allra sista dagarna av vår underbara resa! Lite blandade känslor till det… Vi har haft en fantastisk semester, men det är ju alltid lite vemodigt att en resa man längtat efter länge tar slut… Men samtidigt längtar jag efter vårt hem och att pyssla där, laga middagar och träffa vänner jag saknar och har massa energi och idéer att förverkliga i min lilla byrå! Så nu maxar vi det sista av dessa dagar, så ses vi hemma i Sverige i slutet av veckan!

TRE

De tre bästa! Mina.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Är ni nöjda med ert boende? Fick för mig att ni bott på Bangtao? Sunwing? Vi har bokat det och har till söndag på oss att ändra oss och är nu i valet och kvalet! Har du några tips!
    Tack på förhand!

    1. frida

      Emma, se mitt senaste inlägg…
      Men som sagt, man är alla olika, kanske uppskattar ni det supermycket. Har ni små barn? Mindre än våra? Bangtao var mycket bättre än Kamala! Kram

      1. Emma

        Tack snälla för svar så snabbt! ❤️ Ja våra barn är något mindre 3 och 5 men precis det som du skriver är det vi befarar! Tack snälla för supertips! Och några om de du tipsar om är de vi har kikat på! Men sedan hört många som valt Lollo-bernie konceptet och därför tittat på det! Det ocharmiga är det vi inte vill på en semester! Tack igen och njut sista dagen!