Frida M Thornberg

Sleepless i New York

God morgon från Manhattan!

Just nu sitter jag alldeles sleepless strax innan kl. 7 en lördagsmorgon. Men det är sannerligen inte ett dugg synd om mig, Jag sitter i en fåtölj med en varm pläd om mig, en kopp chai-te i handen och VÄRLDENS mäktigaste NY-utsikt framför mig.

NYThea

Så här ljust är det inte riktigt nu, bilden är från igår när jag klev in här i min kära kusins lägenhet på 17:e våningen i Midtown. Älskar denna lilla lägenhet. Panormafönstren och den studioliknande känslan. Hennes sköna blandning av konstateljé med en svensk touch. Min kusin är halv-svensk-halv-amerikan och här finns små ”svenska stilleben” överallt med favoriter från Design House Stockholm och Byredo.

Nu ska jag fortsätta sitta i min lilla fåtölj och se staden vakna utanför fönstret. Sedan ut i januarikylan! Och precis skypade jag med min familj där hemma i Stockholm. Tacksamheten att de där fyra, världens finaste, finns där hemma och väntar på mig. Och att vi unnar varandra sånt här, små get aways på egen hand. I mars är det Jespers tur att åka skidor och kanske även han en resa over here. Att inte glömma bort sig själv i vardagskaoset.

Puss & Ha en fin lördag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.