Frida M Thornberg

New York City baby

NEW-YORK

Bild lånad här.

I augusti bokade jag en resa till New York hux flux. Det kändes vansinnigt långt bort, men imorgon är det ju faktiskt dags! Jag hade förväntat mig en resa full av billig shopping för när jag bokade var dollarn superlåg. Det är den inte längre och kanske lika bra så faktiskt.

Jag reser faktiskt alldeles själv – och jag ser redan fram emot 6 timmars flygresa alldeles själv. Ett gäng magasin, lite god frukost och lite sömn. Sedan är jag redo för några dagar i NY! Bor hos min kära kusin som bor på 17:e våningen i Midtown på Manhattan. Tänker mig iskalla promenader (tredje gången jag åker till NY och av någon konstig anledning blir det alltid i januari eller februari?), sitta på caféer och bläddra i någon tidning, titta på snygga människor och låtsas att jag är lite New Yorkish så där…  Följ med mig på Instagram @fridasinstabild för NY-feeling!

Puss

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Milla

    vad härligt att åka själv! Insupa allt på eget vis liksom. Spännande! Dollarn ja… Min dotter lever ju på CSN i USA o påverkas förstås. Vi åker till Miami om 4 v och det är väl ingen fyndshopping direkt på agendan -som 2011 då dollarn var 6,20 – mer uppleva

  2. Catta

    Åh vad härligt!
    Jag var där i oktober och hälsade på min bästa vän som bott där sedan 8 år tillbaka, hon bor på 58:e och 6:e. Det är verkligen toppen att uppleva den staden tillsammans med någon som kan den utan och innan typ. Var där med min sambo 6 år tidigare och då kändes det väääldigt mycket större och mer vilset än nu med Caroline som är hemma där.

    Önskar dig en fantastisk resa!
    Kram Catta

  3. Eva /champagnefrun

    Åh vad härligt! Jag är med dig som en IG skugga på axeln over there. Njut av atmosfären och everything in the apple!